Kosovës i hiqen vizat bashkë me Ukrainën, Gjeorgjinë dhe Turqinë

Sondazh

This poll has been closed.

A duhet të shkoj vendi në zgjedhje të parakohshme?

OPINIONE
SPORT
BOTA & RAJONI
EKONOMI
KRYESORE TË DITËS