Shpallje
Restaurant “Indian Cuisine” shpall konkurs për Kamarier/e, Shankist/e 🇮🇳🇽🇰
Pizza Crust në Gjilan hapë konkurs për dy kamariere
Kur jepni dorëheqje, bëjeni si profesionist
Mirësevini në një rrugëtim që nga CONAD ju çon Drejt Natyrës!
Ofertat më të reja në Conad Kosova, Super zbritje deri në -50%
Ofertat më të reja në Conad Kosova, Super zbritje deri në -50%
Gazeta online “InfoSot” shpall konkurs për gazetar/e praktikant/e
Ofertat më atraktive janë #ConadKosova🥰
Ofertat më atraktive janë #ConadKosova🥰
Mbahet koncerti i parë me publikun e inkubuar në flluska hapësinore
Gazeta online InfoSot, shpall konkurs për Gazetar/e praktikant/e dhe agjent/e te marketingut
InfoSot hap konkurs për agjentë marketingu
Portali “InfoSot” shpall konkurs për Gazetar/e dhe praktikant/e
Në këtë javë pritet të mbretërojë i nxehti afrikan
Bota gjithmonë e balancon veten
Call center ”PLUS GROUP” Gjilan, kërkon 30 agjent/e
Konkurs për gazetarë/e dhe praktikantë/e dhe agjent/e marketingu
Haradinaj: E suspendojmë taksën, nëse ka marrëveshje-kornizë për njohje
Restaurant n’Bodrum shpall konkurs pune për pozitat në vijim:
Konkurs për kameraman/e dhe fotograf/e
Durrës, vrasje për pronën
5 fëmijë të mitur mbesin pa prindër, 13 vjeçarja Egzona mbetet kryefamiljarja
Ndalimi i Haradinajt i papranueshëm, thotë kongresmeni amerikan (Dokument)
“ABC design” – Shpall konkurs 4 vende pune (Zdrukthtar) – Gjilan
InfoSot shpallë konkurs
Shpallet konkursi për 650 punëtorë në Podujevë
SHITET HOTELI – GJILAN
Më 8 Mars Ditën Ndërkombëtare të Gruas, MARShojmë S’festojmë, kundërshtojmë dhunën në baza gjinore dhe qëndrojmë të bashkuar/a për barazi dhe drejtësi gjinore në Kosovë
Ambasadat / Zyrat e Bashkimit Europian në Kosovë
[TABS_R id=314738]