Gazeta online “InfoSot” shpall konkurs për gazetar/e

E publikuar: 15/04/2024 08:20
Rreshtat+- AShkronjat+- Printo

Kandidatët që aplikojnë për pozitën gazetar/e dhe gazetar/e bashkëpntor/e duhet të kenë të pakten 1-3 vite përvojë pune si gazetar/e (dërgoni artikuj dhe referenca)

Gazetar/e  Politike, ekonomi (2)

Gazetar/e bashkëpntor/e (2)

Gazetar/e praktikant (3)

Detyrat dhe përgjegjësitë për gazetarë Shkruan dhe redakton storje të ndryshme Përgatitë shkrime/artikuj, tema, dhe intervista duke shfrytëzuar burime të sigurta informacioni, Merr me përgjegjësi obligimet e punës dhe respekton afatet kohore, sipas kërkesave të portalit, ndihmon / trajnon praktikantët;

Të ketë aftësi të shkëlqyeshme komunikuese dhe drejtshkrimore; Njohja e gjuhës angleze (preferohet) Të ketë aftësi të punojë në grup dhe nën presion.  (Të banoj në Prishtinë)

Dokumentacioni dhe mënyra e aplikimit: CV-në së bashku me dokumentacionin përcjellës mbi shkollimin (të dhënat tuaja, nr. personal, foto) dhe përvojën e punës, Letër motivuese, Letër referencat, artikuj, tema apo intervista te realizuara nga ju (link artikujt) i dërgoni përmes e-mail adresës tonë: [email protected] / [email protected] Adresa: Rr. “Luigj Gurakuqi” / Prishtinë. T: +383 49 323 333  Vetëm kandidatët potencial do të konktaktohen për intervistim.

facebook: https://web.facebook.com/pg/Infosotcom

W: www.infosot.com