Simptomat e helmimit me alkool

E publikuar: 18/03/2015 23:35
Rreshtat+- AShkronjat+- Printo

Njohja e simptomave të helmimit me alkool dhe marrja e ndihmës së menjëhershme mund të shpëtojë jetën tuaj.

Simptomat e helmimit me alkool përfshijnë:

Hipotermia – Temperatura e ulët e trupit
Lëkurë të zbehtë ose blu
Frymëmarrje e cekët, e ngadalshme ose e parregullt
Të vjella
Humbja e vetëdijes
Konfuzion
Nëse ju keni këto shenja të rrezikut, kërkoni ndihmë të menjëhershme. Mos prisni që të gjitha simptomat që të jenë të pranishme para se të kërkoni ndihmë.