Puhia.com: ​Kjo video mahnitëse vërteton për gjithë se dashuria nuk ka gjini, racë, fe apo paaftësi (Video)

E publikuar: 07/03/2015 16:31
Rreshtat+- AShkronjat+- Printo

Për t’i dhënë fund paragjykimeve, ne kemi nevojë që të bëhemi të vetëdijshëm për këtë.

Jeni tallur ndonjëherë me dikë që është duke vepruar “si një vajzë”? Apo se ajo “duket si një lezbike”? Ose shmangeni duke e bërë kontaktin me sy me dikë që ju mendoni se është me aftësi të kufizuara? Një lëvizje e re e quajtur “Dashuria nuk ka etiketa” eksploron gjykime të parakohshme që bëjmë në një PSA bukur, e cila nisi të martën.

Në video, audienca e sheh skelete duke u puthur, përqafuar, dhe vallëzuar me njëri-tjetrin. Çifti i parë duket sikur janë plotësisht në dashuri, një djalë – supozojmë – i cili është pak më shtatlartë se e dashura e tij. Por kur çifti del nga prapa X-ray ekranit, ato të dyja janë gra, dhe turma me nervozizëm qesh me nocionet e tyre të paramenduara.

Shikojeni videon për t’i hapur sytë këtu:

/puhia.com/