Oktapodi udhëheq zhytësen drejt “thesarit” të fshehur /Video

E publikuar: 19/05/2024 23:36
Rreshtat+- AShkronjat+- Printo

Ajo që filloi si një zhytje rutinë u shndërrua në një udhëtim të jashtëzakonshëm të udhëhequr nga inteligjenca e një oktapodi.

Në thellësitë e oqeanit, misteret janë të shumta dhe për zhytësin e lirë Jules Casey, një mister i tillë u shpalos në një takim befasues me një oktapod në brigjet e Australisë.

Duke kapur pamjet mahnitëse që i ndau në platformat e mediave sociale, Jules rrëfeu përvojën surreale të udhëheqjes nga oktapodi.

Ndërsa zbriste në mbretërinë nënujore, oktapodi i kapi dorën, duke e tërhequr vazhdimisht përgjatë një rruge të panjohur.

Oktapodi e çoi Jules në një zbulim befasues, një gur varri i vendosur midis dy shtyllave prej çeliku në dyshemenë e oqeanit.

I zbukuruar me një fotografi të një burri që mban në krahë një qen të vogël të bardhë, guri i varrit zbuloi një histori të dhimbshme.

Jules, fillimisht i befasuar nga gjetja e papritur, histori të cilën e ka ndarë në rrjetet sociale.

Gatimet tona pjekën në prush, prandaj edhe janë më të shijshme!

Posted by Pep's Taverna on Tuesday, April 28, 2020