Momenti kur bleta e fuqishme e heq gozhdën e ngulur në mur

E publikuar: 16/11/2023 13:47
Rreshtat+- AShkronjat+- Printo

Vetëm ata që kanë provuar të nxjerrin një gozhdë të ngulur në mur, e dinë si dhëmbin majat e gishtave duke tërhequr mjetin e fortë.

Por me fuqinë që ka kjo bletë e vogël, arrin që të lëvizë dhe të nxjerrë nga vendi këtë mjet që përdoret shumë në ndërtimtari.

Fillimisht, insekti e ka shtyrë pjesën e sipërme të metalit të fortë, pastaj e ka tërhequr dhe e ka larguar nga muri.

Ekspertët e insekteve mendojnë se bleta e ka kryer këtë veprim, në përpjekje që të gjejë vend për strehim.