Llojet e djemve që janë totalisht vlerë e kohës tuaj (Foto)

E publikuar: 20/03/2015 15:27
Rreshtat+- AShkronjat+- Printo

Ky ia vlen!

Djalosh i cili e bën atë që thotë se ai do të mund ta bënte. Ai thërret kur thotë se ai do të të thëras dhe i angazhon planet e tij paraprakisht. Dhe nëse ndodh diçka që ai nuk mund të bëjë atë që ai ka thënë, atëherë ai gjithmonë ka një arsye të vërtetë të mirë.

Djalosh i cili ndan vlerat tuaja. Nuk ka rëndësi se sa shumë e doni një person, në qoftë se nuk i vlerësoni të njëjtat gjëra (si ku të jetoni, të keni fëmijë ose jo, si t’i menaxhoni financat tuaja) ajo kurrë nuk do të funksionojë.

Djalosh i cili ju tregon se si ai me të vërtetë ndjehet. Të folur për to është po aq i rëndësishëm sa t’i keni po ato ndjenja. Ju nuk mund të jeni i vetmi në marrëdhënie cili është në gjendje për të diskutuar ndjenjat tuaja.

Djemtë që dëgjojnë. Ai e di akulloren tuaj të preferuar dhe lulen tuaj të preferuar, kujton historinë që i keni rëfyer lidhur me një garë të luajtur në gjimnaz. Sepse ju kur flisni çdo gjë tjetër në botën e tij zhduket.

/Puhia.com/