Kërkimet porno? Të rinjtë pëlqejnë MILF

E publikuar: 11/03/2015 16:19
Rreshtat+- AShkronjat+- Printo

Nuk ka dyshim që interneti i ka dhënë tjetër bum industrisë porno.

Por çfarë pëlqejnë më shumë përdoruesit?

Pornhub sjell disa të dhëna shummë interesante.

Përdoruesi mesatar është rreth 30 vjeç dhe shumica janë meshkuj.

Vetëm një e katërta janë femra.

Kategoria më e kërkuar është “Teen” (adoleshentët).

Për çudi, përdoruesit nga 18 deri në 24 vjeç kërkojnë më shumë skena me femra në mesomoshë, ose ndryshe MILF (Mother I’d Like To Fuck).

Përdoruesit mbi 45 vjeç kërkojnë më shumë për seks dhe masazh.

Pensionistët kërkojnë më shpesh për ‘seks me gjyshet’.

Normale!