KEDS njofton për punimet në rrjet, ja kush mbetet nesër pa energji-elektrike

28.09.2021 17:16
Rreshtat+- AShkronjat+- Printo
KEDS njofton për punimet në rrjet, ja kush mbetet nesër pa energji-elektrike

KEDS ka njoftuar për punimet të cilat do të bëhen në sistem gjatë ditës së nesërme. Për shkak të këtyre punimeve disa pjesë të vendit do të mbesin pa energji-elektrike.
Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet
29.09.2021
Punime të domosdoshme për siguri të sistemit
Prishtinë

TS 110/35/10 kV Prishtina 1 do të ndërprehet:
Dalja 10kV Banesat e Arapëvee (Kodi: 10000008) nga ora 11:00 – 12:00
Vendet: Rr. Rexhep Krasniqi, rr. Dervish Hima, rr. Rexhep Krasniqi ( një pjesë), Banesat e Arabëve.
Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.2.
TS 110/35/10 kV Prishtina 1 do të ndërprehet:
Dalja 10kV Apollonia (Kodi: 10000013) nga ora 12:00 – 13:00
Vendet: S’ ka konsumatorë.
Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.3.
TS 110/35/10 kV Prishtina 1 do të ndërprehet:
Dalja 10kV Preoci (Kodi: 10000001) nga ora 13:00 – 14:00
Vendet: Preoci, Llapnasella, Spitali i Zemres EDA, Medicine Hospital, HIB Petroll, Hotel Emerald, EBC Cosmetic dhe Auto Mekanika.
Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.4.
TS 110/35/10 kV Prishtina 1 do të ndërprehet:
Dalja 10kV Komuna e re (Kodi: 10000015) nga ora 14:00 – 15:00
Vendet: Rekalitë, Komuna- objekltet e reja, Dogana, Kazerma Adem Jashari, Prroni i Njelmët, Mekanika, kontigjenti Portugez i KFOR-it, MAP-AKI dhe Ambasada Amerikane.
Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.5.
TS 35/20 kV Fushe Kosova 2 do të ndërprehet:
Dalja 10kV Dalja Fushë-Kosova (Kodi: 10012386) nga ora 11:00 – 12:00
Vendet: Rr. Lekë Dukagjini, rr. Shkolla shqipe, rr. Vëllezërit Majaci dhe rr. Zahir Pajaziti.
Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.6.
TS 35/20 kV Fushë- Kosova 2 do të ndërprehet:
Dalja 10kV Dalja F.K (Kodi: 10012384) nga ora 12:00 – 13:00
Vendet: Rr. Ismajl Kodra, rr. Azem Jashanica, rr. Ramadan Berisha, rr.Konstantin Kristoforidhi, rr. Onufri, rr. Rexhep Mala, rr. Vëllezërit Gërvalla dhe rr.Kruja.
Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.7.
TS 35/20 kV Fushë- Kosova 2 do të ndërprehet:
Dalja 10kV Dalja Fushë-Kosovë (Kodi: 10012385) nga ora 13:00 – 14:00
Vendet: rr. Aziz Zhilivoda, rr. M9 (një pjesë), rr.Dimali (një pjesë), rr.Nëna Terezë ( një pjesë), rr. Fahri Fazliu, rr.Pal Paluqi, rr.Vëllezërit Gërvalla, rr.Llapit ( një pjesë), rr.Bedri Pejani dhe rr.Rexhep Mala.
Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.8.
TS 110/10kV Prishtina 7 do të ndërprehet:
Dalja 10 kV J12 Hajvalia (Kodi: 19000040) nga ora 00:05 – 00:30
Vendet: Hajvali Shkolla, Hajvali Policia, Hajvali Ulzat 1, Hajvali Ulzat 2 dhe Mili Hajvali.
Arsyeja: Ndërprerja e kabllove të reja.Peja1.
TS 110/35/10kV Peja 1 do të ndërprehet:
Dalja 10kV Vitomirica (Kodi: 50000010) nga ora 10:00 – 15:00
Vendet: fshatrat: Dubovë, Dubovë e Madhe, Dubovë e Vogël, Fusha e Pejës (një pjesë), Katundi i Ri, Novosellë, Vitomiricë, Vitomiricë I, II dhe III dhe Ozdrimi; rrugët: Selmon Lajqi (një pjesë) dhe Tranziti.
Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.2.
TS 110/10kV Klina do të ndërprehet:
TS 10/0.4 kV Ambulanta (Kodi: 52000007003) nga ora 11:00 – 14:00
Vendet: Rr.”Skender Rexhepi ” , sheshi ” Nue Përlleshi ” dhe Rr.”Abedin Rexha” pjesrisht.
Arsyeja: Shkarkimi i NS 10/0.4kV TS Ambulata.Mitrovicë1.
TS 110/10kV Vushtria 2 do të ndërprehet:
Dalja 10kV Stacioni Hekurudhor (Kodi: 73000004) nga ora 10:00 – 15:00
Vendet: fshatrat: Akrashticë, Ashlan, Balincë, Beqiq, Bruznik, Bukosh, Dolak, Dubovc, Galicë, Hercegovë, Liqej, Lugmir, Mikushnicë (një pjesë), Novolan (një pjesë), Okrashticë, Oshlan, Pantinë, Shtitaricë, Shtruher, Stacioni Hekurudhor dhe Taraxha (një pjesë).
Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.2.
TS 110/10kV Mitrovica 2 do të ndërprehet:
Dalja 10kV Shala (Kodi: 70000101) nga ora 10:00 – 14:00
Vendet: Rrugët: Herojska (një pjesë) dhe Tuneli i Parë; fshatrat: Bajgorë, Bare, Rekë, Stan Tërg, Kaçandoll (një pjesë), Kolloni (një pjesë), Kovaçicë (një pjesë), Kutllovc (një pjesë), Mazhiç, Rahovë (një pjesë), Rashan, Rekë (një pjesë), Tërsten (një pjesë), Vidishiç, Zasellë (një pjesë) dhe Trepça,
Arsyeja: Ndërrimi i bazave të dëmtuara, ndërrimi i izolatorëve, kontrollimi i trafostacionit etj.Gjakovë1.
TS 35/10kV Malisheva do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Bellanica (Kodi: 82082005) nga ora 08:00 – 09:30
Vendet: Rrugët: 605 Rilindja Kombëtare (1 konsumator), 608 Hamdi Berisha (1 konsumator); fshatrat: Balincë, Bardhë, Bellanicë, Javor, Lladroc, Lladroviç, Lubizhdë, Lluzhnic, Ngucat, Senik dhe Temeqinë.
Arsyeja: Demontimi i shtyllave të tensionit të mesëm.30.09.2021
Punime në projekte investivePrishtinë1.
Nga TS 220/10kV Drenas do të ndërprehet:
TS.10/0.4 kV Komoran Kryqi i Madh (kodi: 16100005097) prej orës 09:00 – 17:00
Vendet: Kryqi i Madh Komoran.
Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri.2.
TS 35/10kV Parku I Biznesit do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Komoran (kodi: 16023007) prej ores 09:00 – 17:00
Vendet: Komorani, Komoran lagjja e Koperativës, Komoran Zogaj, Komoran Ibriqet, Zabel i Lartë, Ujësjellësi Prishtina Komoran, Vukovc (një pjesë) dhe Llapushniku (një pjesë).
Arsyeja: Punimi i lidhëseve të tensionit të mesëm.3.
TS 110/10kV Prishtina 6 do të ndërprehet:
TS 10/04 kV TS Faik Konica 2 (kodi: 19100001070) prej orës 09:00 – 17:00
Vendet: Rr.Sejdi Kryeziu.
Arsyeja: Realizimi i kyçjeve shtepiake.Ferizaj1.
TS 110/35/10kV Ferizaj do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Fshatrat (kodi: 40000002) prej orës 09:00 – 15:00
Vendet: Rrugët: Dardania, Haki Braha (1 konsumator), Mirosalë, Mirosalë lagjja Bytyçi, Dedaj dhe te Shkolla, Rexhep Bislimi (1 konsumator); fshatrat: Sojevë, Tankasiq dhe Zllatar.
Arsyeja: Demontimi i rrjetit të vjetër sipas projektit investiv.2.
TS 110/35/10kV Lipjan do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Zona Industriale (kodi: 41000009) prej orës 08:15 – 17:00
Vendet: Një pjesë e fshatit Konjuh dhe disa konsumatorë komercial të fshatit Livagjë/Livade, Magjistralja Ferizaj-Prishtinë dhe Magjistralja Lipjan-Prishtinë.
Arsyeja: Ndërrimi i kthinave dhe i transformotorit tek TS Agim Nita.30.09.2021
Punime nga palët e tretaPrishtinë1.
TS 35/10kV Koliq do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Grashticë (Kodi:14016001) prej orës 11:00 -14:00.
Në këtë dalje janë të lidhur edhe këta trafostacione:
TS 10/0.4 kV Zllashi (Kodi: 10014001021)
TS 10/0.4 kV Vitia e Marecit (Kodi: 10014001022)
TS 10/0.4 kV GSM Vala (Kodi: 10014001068)
TS 10/0.4 kV Caravadikët Keqekollë (Kodi: 14016004031)
Vendet: Grashticë, Radashec, Zllash, Viti e Marecit, GSM Vala dhe Carravadikët Keqekollë.
Arsyeja: Vendosja e shtyllës së tensionit të mesëm, sipas pëlqimit elektro-energjetik.2.
TS 110/35/10 kV Prishtina 1 do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Energoinvest (Kodi:10000003) prej ores 11:00 -15:30.
Vendet: Ardarea, Meridiani, Migros, Energoinvesti, Step-Ag, TS A.Dervisholli, TS Shpend Shala, Eullex-i dhe EPC.
Arsyeja: Krijimi i lidhëses (mufit) të kabllos, sipas pëlqimit elektro-energjetik.Mitrovicë1.
TS 110/10kV Skenderaj do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Qyteti 2 (Kodi:74000010) prej ores 11:00 -12:00.
Vendet: rrugët: 17 Shkurti (një pjesë), 18 Qershori, 28 Nëntori – Dardania dhe Fidanishtja, Adem Shala, Adem Jashari (një pjesë) dhe Sheshi Adem Jashari, Arben Haliti (një pjesë), Ali Gashi (një pjesë), Azem Bejta, Azem Galica, Bekim Berisha, Gjon Buzuku (një pjesë), Harun Beka, Ilaz Kodra – Fidanishtja, Lagja II dhe Qamëria, Miftar Bajraktari, Mujë Krasniqi (një pjesë), Osman Geci, Rasim Kiçina (një pjesë), Rexhep Mala (një pjesë) dhe Zahir Pajaziti (një pjesë).
Arsyeja: Lidhja e kabllove të tensionit të mesëm, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

Komentet

Sqarim: Ndalohen fyerjet dhe përdorimi i gjuhës ofenduese. INFOSOT mban të drejtën e publikimit ose jo të një komenti të caktuar. Përmbajtja e komenteve nuk pasqyron, qëndrim editorial të redaksisë së portalit INFOSOT. Ju faleminderit për mirëkuptimin!


Abdixhiku kritikon Osmanin për sulmet ndaj BE-së: Raporte të tilla s’komentohen në konferenca

Abdixhiku kritikon Osmanin për sulmet ndaj BE-së: Raporte të tilla s’komentohen në konferenca

Memli Krasniqi: Qytetarët nuk pajtohen me qasjen arrogante të VV-së

Memli Krasniqi: Qytetarët nuk pajtohen me qasjen arrogante të VV-së

Këshilltari i Vjosa Osmanit i reagon Abelard Tahirit dhe Selim Selimit pas kritikave për vetingun

Këshilltari i Vjosa Osmanit i reagon Abelard Tahirit dhe Selim Selimit pas kritikave për vetingun

Presidentja viziton kampin ku po qëndrojnë afganët

Presidentja viziton kampin ku po qëndrojnë afganët

Arrestohet një 87-vjeçar për sulm seksual

Arrestohet një 87-vjeçar për sulm seksual

Treni godet për vdekje një person në Pejë

Treni godet për vdekje një person në Pejë

Ballazhi pas anulimit të zgjedhjeve në Han të Elezit: Suma do të turpërohet nga humbja që do t’i shkaktoj

Ballazhi pas anulimit të zgjedhjeve në Han të Elezit: Suma do të turpërohet nga humbja që do t’i shkaktoj

Nga e premtja, vaksinën kundër COVID mund ta merrni edhe në sheshin e Prishtinës

Nga e premtja, vaksinën kundër COVID mund ta merrni edhe në sheshin e Prishtinës

Këto janë rregullat për të kërkuar azil në Zvicër

Këto janë rregullat për të kërkuar azil në Zvicër

PZAP anulon zgjedhjet në Komunën e Hanit të Elezit – pati shitblerje të votave

PZAP anulon zgjedhjet në Komunën e Hanit të Elezit – pati shitblerje të votave

Haziri: LDK nuk do të ketë marrëveshje politike në bllok për balotazhin

Haziri: LDK nuk do të ketë marrëveshje politike në bllok për balotazhin

Asnjë i vdekur dhe 18 raste të reja me COVID-19 në Kosovë

Asnjë i vdekur dhe 18 raste të reja me COVID-19 në Kosovë

KQZ vendos që të rinumërohen 23 vendvotime

KQZ vendos që të rinumërohen 23 vendvotime

Arrestohet ish-punonjësi i AKI-së, dyshohet se zbuloi informacione që rrezikuan sigurinë e Kosovës

Arrestohet ish-punonjësi i AKI-së, dyshohet se zbuloi informacione që rrezikuan sigurinë e Kosovës

Rritet edhe çmimi i druve në Kosovë

Rritet edhe çmimi i druve në Kosovë

Aktakuzë ndaj personit që dhunoi të miturën në shtëpinë e tij në Gjakovë

Aktakuzë ndaj personit që dhunoi të miturën në shtëpinë e tij në Gjakovë