Ilir Mirena: Nuk jam më pjesë e Gazetës Express

E publikuar: 11/03/2015 11:45
Rreshtat+- AShkronjat+- Printo

Ilir Mirena nga sot nuk do të jetë më pjesë e Gazetës Express.

“Prej tash u tutje nuk do te jem pjese e Gazetës Express. Për shkak të angazhimeve në projekte të tjera, pas bisedave dhe në marrëveshje me Bordin e Gazetës unë nuk jam me Drejtor Ekzekutiv dhe as ne çfarëdo posti tjetër brenda Express’it. 20 muajt e fundit, sa isha ne pozitën e Drejtorit Ekzekutiv, kane qenë muaj fantastik. Express’it i dëshirojë suksese të mëtejme. Faleminderit”, shkruan Mirena në letrën dërguar Bordit të Gazetës Express.

Gazeta Express e falënderon z. Mirena; pa kontributin e të cilit Gazeta Express nuk do të ishte kjo që është sot.

Bordi Drejtues shumë shpejt do ta emërojë Drejtorin e ri Ekzekutiv të gazetës. Deri atëherë, Ushtrues Detyre i Drejtorit është Kryeredaktori i gazetës, z. Leonard Kerquki