Dizajnerja e njohur Arbresha Hoxha shkon përtej kufijve me veprat e saj

E publikuar: 07/05/2024 21:34
Rreshtat+- AShkronjat+- Printo

Krijuesja nga Kosova e cila ka arrit të depërtoj edhe jashtë kufijve të Kosovës, dizajnerja e njohur kosovare, Arbresha Hoxha do të prezantojë veprat e dizajnuara, vetëm për të jetësuar qëllimin dhe objektivat e saj në fushën e artit dhe dizajnit.

Ajo në këtë cikël paraqet mesazhet që ndërlidhen me komunikimin efektiv dhe vizual.

Për të qenë një dizjanere grafike e suksesshëm është e rëndësishme që vazhdimisht të përmirësoheni dhe të përshtateni me tendencat, mjetet dhe teknologjitë më të fundit të dizajnit.

Kreativiteti, përshtatshmëria, rrjetëzimi, puna cilësore, aftësitë e komunikimit, pasioni, kritika konstruktive mund t’ju ndihmojë të rriteni si projektues.

Po ashtu një profesoresh që motivon studentët për eksperimentim dhe prek kufijtë për të krijuar dizajne inovative dhe unike.

Në ekspozitë do të prezantohen 30 veprat e saja.