10 femrat me të cilat nuk duhet të martohesh

E publikuar: 19/03/2015 12:26
Rreshtat+- AShkronjat+- Printo

Tërheqja e madhe ndaj një femre, mund të konfuzojë meshkujt duke e çuar pasionin e momentit në martesë. Por jo gjithmonë kjo zgjedhje është e duhura dhe mund të pendoheni shumë shpejt.

Sipas një site amerikan “Date me” meshkujt përpara se t’i propozojnë një femre për martesë duhet të kenë parasysh disa karakteristika kryesore.

1-Mos u marto me një femër që është e ‘etur’ për mashkull dhe të jepet që në takimin e parë.

2-Mos i propozo një femre që flet shumë dhe gjysmën e fjalëve të saj nuk i kuptoni.

3- Si do kaloni jetën me një femër që vetëm ankohet dhe gjen të meta tek ju në çdo rast?

4-Mos u marto me një femër që ka prioritet gjithmonë pamjen e jashtme dhe vetëm për këtë gjë mendon.

5-Mos e çoni në shtëpi një femër që e ka të vështirë të zgjedhë edhe se çfarë çorapësh do veshë.

6-Femrat që harxhojnë shumë do iu rrënojnë ekonominë, lërini ato të shkatërrojnë jetën e dikujt tjetër, jo tuajën.

7-Mos e merrni seriozisht një femër që pëlqen alkoolin, kur të jetë e dehur mund të përfundojë në shtrat edhe me shokun tuaj.

8-Një femër me komplekse nuk do jetë e lirshme as me ju, kështu që nuk do bëheni psikologu i saj.

9-Mos u martoni me një femër të pavarur, do ua përplasë në fytyrë këtë sa herë t’i jepet rasti.

10- Femrat feministe do jenë telash për ju, nëse ajo do një unazë le t’ia japë dikush tjetër.married_couple