Ekonomi | infosot.com Ekonomi Archives - infosot.com
Breaking News
Ekonomi
Turqia do të vazhdojë të mbështes zhvillimin ekonomik të Kosovës
Lluka:Trepça do të bëhet lokomotivë e zhvillimit ekonomik
FMN do të vazhdojë të përkrah projektet zhvillimore në Kosovë
Ministri Hamza kërkon mbështetjen e BB -ës, për projektet në sektorin e shëndetësisë dhe arsimit
Ministri Lluka dhe kreu OEAK-së, Arian Zeka, diskutojnë zhvillimet ekonomike në vend
Mbi 100 milionë eurot e huaja të investuara në Kosovë që s’nxitën punësim (Video)
Shatri: Rishikimi i buxhetit i domosdoshëm
Për 6 muaj, 76 milionë euro investime në patundshmëri
Kina mbyll platformën e tregtimit të Bitcoin
Hasani dhe Kiliç, bisedojnë mbi marrëveshjen e tregëtisë së lirë
Euro shënon ngritje, funta në nivelin më të lartë
ATK mbyll biznese të pa fiskalizuara
Gjermania ndërhyn për të zgjidhur ngërçin e Interkonjeksionit Shqipëri-Kosovë
Lancohet Projektit për Reforma të Auditimit dhe Kontabilitetit
KEK’u rinis nxjerrjen e thëngjillit
Apel qeverisë për fuqizimin e sektorit të prodhimtarisë
Oda Amerikane kërkon nga Qeveria e re të demonstrojë dinamizëm të shtuar
Kush janë 74 kompanitë e njohura që kanë 220 milionë euro borxhe?
Kosova merr 49 milionë dollarë nga MCC-ja
Haradinaj: Problemi i Hades dhe Shipitullës do të zgjidhet në bashkëpunim me të gjithë
Komuna e Prizrenit e orienton procesin e planifikimit buxhetor në kërkesa minimaliste
Bizneset s’pajisen me arka fiskale, preferojnë t’i shmangen obligimeve tatimore
Rama prezanton programin: Ekonomia, turizmi, integrimi
Ministri i drejtësisë me pasuri minionëshe
Republika e Kosovës Mbetet pa Guvernator
Bie importi, shkak ngritja e çmimeve
Bie prodhimi në ‘Trepçë’, 6 mijë tonë më pak xehe
Shënon rënie arkëtimi i tatimit në pronë në 6 komuna të rajonit të Prizrenit
Valë e re ikjesh nga Kosova? (Video)
Milionat e shtetit kosovar në qira
Mustafa reagon ashpër ndaj kërkesës së Thaçit që të ndihmohen të prekurit nga vërshimet në Houston
Shtyllat e korrupsionit janë në sistemin gjyqësor
Mbi 70 milionë euro do t’i humbas Kosova nga ngërçi institucional
MSA ulë të hyrat në doganë: Flasin ekspertë te ekonomisë
Bizneset nuk e preferojnë arbitrazhin për zgjidhjen e kontesteve
Marrëveshja e CEFTA-s mban të bllokuara kompanitë kosovare, s’mund të eksportojnë as në Maqedoni
Shumica e të pranuarve në konkursin për 30 inspektorë në ATK të afërm me LDK-në
Qeveria shet 10 milionë euro Letra me Vlerë
Kush garanton për kursimet e qytetarëve nëpër banka në Kosovë?
Ministria e Financave tregon kur dalin rrogat
Vakuumi institucional fut Trepçën në krizë
Vonesa në konstituimin e institucioneve sfidon reformat fiskale
Thirren borxhlinjtë ta shfrytëzojnë afatin për të përfituar nga ligji
Prodhimet “Made in Kosova” me barriera në shkëmbimet tregtare
Serbia mbetët “lider” nga vendet e CEFTA-së, prej së cilës importon Kosova
Rritet deficiti tregtar me jashtë i Kosovës
Diplomaci për ekonominë. Rama nis reformën e re (Video)
Akuza të ndërsjella për mbylljen e dy linjave hekurudhore të Kosovës
Linjat e trenave në Kosovë të mbyllura deri në rishikimin e buxhetit

A duhet të ndërtohet xhamia në qendër të Prishtinës?