Ekonomi
Pakënaqësitë rreth Ligjit për paga ngjallin reagime edhe te krerët politikë
BQK-ja kritikohet që po ua lejon kamatat e larta dhe po reagon me vonesë ndaj institucioneve
MASHT-it i jepet edhe një mundësi ta realizojë projektin për arsim të Bankës Botërore
Punëtori i KEDS-it lëndohet nga mungesa e mbrojtjes, fillojnë hetimet
Rreth 60 raste të korrupsionit e kanë bllokuar liberalizimin
Serbi ktheu në private tokën shoqërore në vlerë të rreth 5 milionë eurove (Video)
Ligji për paga trazon punëtorët e sektorit publik
Sindikalistët kërkojnë takim urgjent me krerët e shtetit, arsyja Ligji për Paga
BQK-ja mbyll “Monego” dhe “Iute Credit”
KEK-u thotë është i gatshëm për sezonin dimëror
Kosova mund të hyjë në vitin 2020 pa buxhet
OSHP-ja e diskualifikoi operatorin ekonomik “Fadi Com SHPK” se falsifikoi dokumentet
Bordi i AKP-së miraton transakcionet e SHAL 52
Pagesa në kesh deri në 3 mijë euro dhe jo si deri tani 500 euro
I kërkojnë nga 100 euro ryshfet, arrestohen dy punëtorë të KEDS’it
Qeveria e Shqipërisë premton rreth 800 euro në muaj për familjet e viktimave të tërmetit
Nga Kina vijnë 2 milionë Euro për Shqipërinë, por jo prej qeverisë
Hulumtimi i NYT: Si pasurohen oligarkët, mafia dhe populistët me paratë e BE’së
Pacolli: 1 milion euro janë më e pakta krahasuar me atë çka bën fondacioni im
Vala: Përgjegjësia për humbjen e kredive në numrat e Z-Mobile i takon kësaj të fundit
KEK-u synon të shndërroj ish deponinë e hirit në oazë të gjelbër
Mbyllja e ‘Z-Mobile’-it mund ta shpëtojë Telekomin nga falimentimi
Filloi procedura e kalimit të numrave të Z-Mobile në VALA
Me certifikatë të falsifikuar një operator ekonomik synoi të marrë tender në Policinë e Kosovës
Haradinaj i kërkon BQK-së arsyet e vendimit për rritjen e çmimit të sigurimit të automjeteve
OSHP-ja e mbron operatorin ekonomik që hetohet për falsifikim
Haradinaj: Kurti të zbatojë reciprocitetin por ta mbajë taksën ndaj Serbisë
Qeveria shkurton investimet, bëhet gati akti normativ, mungojnë 65 milionë euro
500.000 mijë euro për dreka, por Haradinaj thotë se ka gabime në të dhëna
Drejtori i Bankës Botërore: Kosova të zhvillohet më shumë, të hapen vende të reja pune
BQK-ja do të “sqarojë” rritjen e tarifave para protestave të paralajmëruara
Reagon “Fluidi”, thotë se një kompani sllovake keqpërdori ambalazhin e “Jaffa” për të kontrabanduar duhan
41% e ndërmarrjeve, arritja e marrëveshjes Kosovë-Serbi ndikon në rritjen e eksportit
Nis peticioni kundër rritjes së çmimit për sigurimin e veturave
Reagon Fluidi: Afera me cigare nuk na përket neve, ngarkesa është bë në Maqedoni nga persona të pa njohur për Korporatën Fluidi
Formimi i sindikatave në sektorin privat, rrezikon vendet e punës
Avokati gjerman kosovarëve: Mos tentoni të punoni me viza turistike
Dështimet në zbatimin e MSA-së kanë dëmtuar Kosovën politikisht e financiarisht
Istrefi: Konkursi në Telekom u hap pa lejen time
Neglizhenca e institucioneve mund t’ua humbë kosovarëve 300 milionë euro kursime në bankat e Serbisë
Flamujt e origjinës së mallrave po “zhduken” në shumë dyqane
Istrefi: Telekomi do të përfaqësohet në Arbitrazh nga një kompani serioze – s’do të lejojmë lëshime
Hoqi qafe Z-Mobile, Telekomi tash do të fitojë mbi 1 milion euro në muaj nga numrat e tij
BERZH-i parashikon rritje ekonomike prej 4% për Kosovën më 2020
Bashkimi Evropian lanson skemën e granteve prej EUR 3.5 milionë për ndërmarrje dhe OSHC
Zogiani: Ka raporte ndërkombëtare se disa politikanë kanë përvetësuar shuma deri 80 milionë euro
Zeka: Kosova ka kapacitet për më shumë investime amerikane
Telekomi mbledh urgjent Bordin për padinë e Z-Mobilet në Arbitrazh
Z-Mobile në Arbitrazh, do nga Telekomi 13.5 milionë euro dhe masë të përkohshme
XQ5150AntalyaARRIVED 05:06
TK4100AntalyaSCHEDULED 06:15
PC6361AntalyaSCHEDULED 06:44
LX1430GeneveESTIMATED
TK1017Istanbul - AtaturkESTIMATED
EZS1483GeneveESTIMATED
EZY4579BerlinESTIMATED
WK402ZurichESTIMATED
WK1406ZurichESTIMATED
ST6052DusseldorfESTIMATED
PC341Istanbul - Sabiha GokcenESTIMATED
JP115FrankfurtESTIMATED
OS777ViennaESTIMATED
EZS1187Basel - MulhouseESTIMATED
EW5712StuttgartESTIMATED
JP838LjubljanaESTIMATED
ST6440StuttgartESTIMATED
JP3779Basel - MulhouseESTIMATED
DY1908OsloESTIMATED
OTF7444DusseldorfESTIMATED
ST6050MunichESTIMATED
TK1019Istanbul - AtaturkESTIMATED
W62235BudapestESTIMATED
OS769ViennaESTIMATED
TB1651BrusselsESTIMATED
OTF3564Basel - MulhouseESTIMATED
JP593MalmoESTIMATED
XC249AntalyaESTIMATED
TK4106AntalyaESTIMATED
KK6301AntalyaESTIMATED
TK1017Istanbul - AtaturkESTIMATED
EZS1483GeneveESTIMATED
WK402ZurichESTIMATED
WK1406ZurichESTIMATED
D8452VantaaESTIMATED
ST6052DusseldorfESTIMATED
PC341Istanbul - Sabiha GokcenESTIMATED
W67792London - LutonESTIMATED
OS777ViennaESTIMATED
JP838LjubljanaESTIMATED
EZS1187Basel - MulhouseESTIMATED
ST6074Basel - MulhouseESTIMATED
JP115FrankfurtESTIMATED
TK1019Istanbul - AtaturkESTIMATED
OS769ViennaESTIMATED
JP890LjubljanaESTIMATED
OTF3564Basel - MulhouseESTIMATED
JP593MalmoESTIMATED
Prishtina International Airport Adem Jashari
JP891LjubljanaCANCELLED
OS770ViennaTAKE OFF 05:12
XQ5151AntalyaSCHEDULED 05:55
JP114FrankfurtSCHEDULED 06:15
TK4101AntalyaSCHEDULED 07:25
PC6362AntalyaSCHEDULED 07:30
LX1431GeneveESTIMATED
EZS1484GeneveESTIMATED
TK1018Istanbul - AtaturkESTIMATED
EZY4580BerlinESTIMATED
WK403ZurichESTIMATED
WK1407ZurichESTIMATED
OTF7434DusseldorfESTIMATED
ST6441StuttgartESTIMATED
PC342Istanbul - Sabiha GokcenESTIMATED
JP3778PBasel - MulhouseESTIMATED
OS778ViennaESTIMATED
EZS1188Basel - MulhouseESTIMATED
EW5713StuttgartESTIMATED
JP839LjubljanaESTIMATED
ST6053DusseldorfESTIMATED
JP592MalmoESTIMATED
DY1909OsloESTIMATED
OTF3554Basel - MulhouseESTIMATED
ST6051MunichESTIMATED
TK1020Istanbul - AtaturkESTIMATED
W62236BudapestESTIMATED
TB1652BrusselsESTIMATED
OS770ViennaESTIMATED
JP891LjubljanaESTIMATED
XC250AntalyaESTIMATED
JP114FrankfurtESTIMATED
TK4107AntalyaESTIMATED
KK6302AntalyaESTIMATED
EZS1484GeneveESTIMATED
TK1018Istanbul - AtaturkESTIMATED
WK403ZurichESTIMATED
WK1407ZurichESTIMATED
D8453VantaaESTIMATED
ST6075Basel - MulhouseESTIMATED
PC342Istanbul - Sabiha GokcenESTIMATED
W67791London - LutonESTIMATED
OS778ViennaESTIMATED
JP839LjubljanaESTIMATED
EZS1188Basel - MulhouseESTIMATED
ST6053DusseldorfESTIMATED
JP592MalmoESTIMATED
OTF3554Basel - MulhouseESTIMATED
TK1020Istanbul - AtaturkESTIMATED
JP891LjubljanaESTIMATED
OTF7314StuttgartESTIMATED
JP114FrankfurtESTIMATED
OS770ViennaESTIMATED
Prishtina International Airport Adem Jashari