Rama paralajmëron subvencionimin e kurseve të notit për fëmijët e klasëve të para që janë pjesë e skemës për ndihmë sociale

E publikuar: 15/11/2023 15:43
Rreshtat+- AShkronjat+- Printo
Perparim Rama

Kryetari i Komunës së Prishtinës, Përparim Rama, ka njoftua se së shpejti do të fillojnë me me subvencionimin e kurseve të notit për fëmijët e klasëve të para të cilët janë e skemës për ndihmë sociale.

Rama ka thënë se “investimi në përfshirjen sociale vendosë themelet për një shoqëri më të lidhur me njëri-tjetrin, duke i fuqizuar fëmijët të lulëzojnë në një botë që vlerëson diversitetin dhe përqafon gjithpërfshirjen”.

“Jam shumë i lumtur të ju njoftojë se shpejt do të fillojmë me subvencionimin e kurseve të notit për fëmijët e klasëve të para të cilët janë e skemës për ndihmë sociale. Investimi në përfshirjen sociale vendosë themelet për një shoqëri më të lidhur me njëri-tjetrin, duke i fuqizuar fëmijët të lulëzojnë në një botë që vlerëson diversitetin dhe përqafon gjithpërfshirjen”, ka shkruar Rama.