Miratohet projektrregulloja për financimin e dërgimit të FSK-së jashtë vendit

E publikuar: 24/08/2022 12:44
Rreshtat+- AShkronjat+- Printo

Gjatë mbledhjes së sotme të Qeverisë së Kosovës është miratuar projektrregullorja për financim e dërgimit të FSK-së jashtë vendit.

“Pika e shtatë është shqyrtimi i projektrregullores për financim e dërgimit të FSK-së jashtë vendit. Kjo rregullore përcakton procedurat dhe mënyrën e financimit për dërgimin e FSK-së jashtë vendit”, tha kryeministri Kurti.
Ndërsa ministri i Mbrojtjes, Armend Mehaj tha se kjo rregullore është hartuar në përputhje me procedurat e parapara në rregulloren e punës së Qeverisë së Kosovës.

“Ministria e Mbrojtjes ka hartuar këtë rregullore në përputhje me procedurat e parapara në rregulloren e punës së Qeverisë së Kosovës… Aprovimi i kësaj rregullore përcakton mënyrën e financimit për dërgimin e FSK-së jashtë vendit, prandaj kërkon aprovimin tuaj për këtë rregullore”, tha ministri Mehaj.