Banka Ekonomike donacion për Down Syndrome Kosova

E publikuar: 20/03/2015 16:57
Rreshtat+- AShkronjat+- Printo

Banka Ekonomike, gjatë organizimit të mbrëmjes së bamirësisë të organizuar nga Shoqata Down Syndrome Kosova, ka dhuruar donacion për ndërtimin e qendrës që do të ofrojë shërbime për komunitetin dhe fëmijët e prekur me sindromin Down.

Ky donacion është pjesë e përkushtimit  të vazhdueshëm të Bankës Ekonomike për ngritjen e vetëdijësimit dhe përgjegjësisë sociale të shoqërisë sonë.