Bajrami: Ministria nuk mund të falë borxhin për tatim

E publikuar: 03/02/2023 15:28
Rreshtat+- AShkronjat+- Printo

Deputetja e LDK-së, Hykmete Bajrami, ka thënë se Minsitria e Financave nuk ka të drejtë të falë borxhin për tatimpagues në vlerë prej 100 eurove, raporton teve1.info

Sipas një shkrese të Ministrisë së Financave, të publikuar nga Bajrami, ligji aktual nuk e autorizon komunën për faljen e pagesës së tatimit në pronë.

“MINISTRIA DEMANTON MINISTRIN DHE E BËN CC:

Komunat nuk kanë të drejtë të falin tatime – propozimin e Muratit e hedhë poshtë ministria e tij. Çdo ditë po e dëshmojnë se janë Qeveri praktikantësh.

Shihni shkresën e Ministrisë së Financave drejtuar një kryetari të komunës”, ka shkruar ndër të tjera Bajrami.