Lokale
Interesim i mediave turke për vizitën e kryetarit Haziri në Turqi (Foto)
Në Gjilan shënohet dita botërore e Autizmit
Shkollën ‘Ismail Luma’ në Lipjan e merr uji (Foto)
Kështu i reziston punëtorja grabitjes së postës në Gjilan (VIDEO)
Prokuroria: Për vrasjen e policit Shemsi Gashi u premtuan 5 mijë Euro (Video)
Uji vërshon rrugët e Vitisë (Foto)
Ndërron jetë 25 vjeçari nga Peja
Arrestohet sulmuesi i kryetarit Bahtiri
Shembet rruga Prishtinë – Gjilan (Foto)
Gjashtë të lënduar në një aksident në Prishtinë (Foto)
Diskutohen një sërë çështjesh të rëndësishme në Bordin e drejtorëve të Komunës së Gjilanit
OSBE: Gjilani është shembull i mirë kultivimit të dialogut ndër-fetar
U mbajt mbledhja e dytë e Kuvendit Komunal të Prishtinës
Kryetari Haziri raporton në Kuvendin Komunal për punën e tij 1 vjeçare
Hasani: Kryetar, leje politikën nacionale ktheju Gjilanit
“Millosheviqi” në rishqyrtim, “Mihajlloviqi” klandestin
Rufki Suma, edhe në pajtimin e familjeve në hasmëri (Foto)
Çahet toka, bllokohen tetë familje
EDHE ÇKA TJETER NDAJ NESH
Fermerët gjilanas të shfrytëzojnë mundësitë që ofron Programi për Bujqësi dhe Zhvillim Rural
Komuna e Gjilanit nxjerr në shtyp Buletinin informativ për vitin 2014
Varroset Haki Thaqi, njëri nga tre të vrarët e para dy ditëve në Prizren (FOTO)
Në Kamenicë arrestohet menaxheri i një banke
PDK në Gjilan kryen punë të pushtetit
Vrasje e trefishtë në Prizren
Për Ditën e Mësuesit Vetëvendosje organizon pritje për veteranë të arsimit
Ferizaj: Imami amerikan Handi pohoi se grupet terroriste nuk përfaqësojnë Islamin
Akuza dhe kundërakuza për Listën e ZON-së
Haziri: Mësuesit nuk na mësuan vetëm për shkronjat, por edhe për lirinë dhe pavarësinë
XQ5150AntalyaARRIVED 05:06
TK4100AntalyaSCHEDULED 06:15
PC6361AntalyaSCHEDULED 06:44
LX1430GeneveESTIMATED
TK1017Istanbul - AtaturkESTIMATED
EZS1483GeneveESTIMATED
EZY4579BerlinESTIMATED
WK402ZurichESTIMATED
WK1406ZurichESTIMATED
ST6052DusseldorfESTIMATED
PC341Istanbul - Sabiha GokcenESTIMATED
JP115FrankfurtESTIMATED
OS777ViennaESTIMATED
EZS1187Basel - MulhouseESTIMATED
EW5712StuttgartESTIMATED
JP838LjubljanaESTIMATED
ST6440StuttgartESTIMATED
JP3779Basel - MulhouseESTIMATED
DY1908OsloESTIMATED
OTF7444DusseldorfESTIMATED
ST6050MunichESTIMATED
TK1019Istanbul - AtaturkESTIMATED
W62235BudapestESTIMATED
OS769ViennaESTIMATED
TB1651BrusselsESTIMATED
OTF3564Basel - MulhouseESTIMATED
JP593MalmoESTIMATED
XC249AntalyaESTIMATED
TK4106AntalyaESTIMATED
KK6301AntalyaESTIMATED
TK1017Istanbul - AtaturkESTIMATED
EZS1483GeneveESTIMATED
WK402ZurichESTIMATED
WK1406ZurichESTIMATED
D8452VantaaESTIMATED
ST6052DusseldorfESTIMATED
PC341Istanbul - Sabiha GokcenESTIMATED
W67792London - LutonESTIMATED
OS777ViennaESTIMATED
JP838LjubljanaESTIMATED
EZS1187Basel - MulhouseESTIMATED
ST6074Basel - MulhouseESTIMATED
JP115FrankfurtESTIMATED
TK1019Istanbul - AtaturkESTIMATED
OS769ViennaESTIMATED
JP890LjubljanaESTIMATED
OTF3564Basel - MulhouseESTIMATED
JP593MalmoESTIMATED
Prishtina International Airport Adem Jashari
JP891LjubljanaCANCELLED
OS770ViennaTAKE OFF 05:12
XQ5151AntalyaSCHEDULED 05:55
JP114FrankfurtSCHEDULED 06:15
TK4101AntalyaSCHEDULED 07:25
PC6362AntalyaSCHEDULED 07:30
LX1431GeneveESTIMATED
EZS1484GeneveESTIMATED
TK1018Istanbul - AtaturkESTIMATED
EZY4580BerlinESTIMATED
WK403ZurichESTIMATED
WK1407ZurichESTIMATED
OTF7434DusseldorfESTIMATED
ST6441StuttgartESTIMATED
PC342Istanbul - Sabiha GokcenESTIMATED
JP3778PBasel - MulhouseESTIMATED
OS778ViennaESTIMATED
EZS1188Basel - MulhouseESTIMATED
EW5713StuttgartESTIMATED
JP839LjubljanaESTIMATED
ST6053DusseldorfESTIMATED
JP592MalmoESTIMATED
DY1909OsloESTIMATED
OTF3554Basel - MulhouseESTIMATED
ST6051MunichESTIMATED
TK1020Istanbul - AtaturkESTIMATED
W62236BudapestESTIMATED
TB1652BrusselsESTIMATED
OS770ViennaESTIMATED
JP891LjubljanaESTIMATED
XC250AntalyaESTIMATED
JP114FrankfurtESTIMATED
TK4107AntalyaESTIMATED
KK6302AntalyaESTIMATED
EZS1484GeneveESTIMATED
TK1018Istanbul - AtaturkESTIMATED
WK403ZurichESTIMATED
WK1407ZurichESTIMATED
D8453VantaaESTIMATED
ST6075Basel - MulhouseESTIMATED
PC342Istanbul - Sabiha GokcenESTIMATED
W67791London - LutonESTIMATED
OS778ViennaESTIMATED
JP839LjubljanaESTIMATED
EZS1188Basel - MulhouseESTIMATED
ST6053DusseldorfESTIMATED
JP592MalmoESTIMATED
OTF3554Basel - MulhouseESTIMATED
TK1020Istanbul - AtaturkESTIMATED
JP891LjubljanaESTIMATED
OTF7314StuttgartESTIMATED
JP114FrankfurtESTIMATED
OS770ViennaESTIMATED
Prishtina International Airport Adem Jashari