Nuk ka kuorum për Projektligjin për shëndetin riprodhues dhe fertilizim të asistuar mjekësor

E publikuar: 23/05/2024 14:12
Rreshtat+- AShkronjat+- Printo

Kuvendi i Kosovës nuk arriti të miratoj Projektligjit për shëndetin riprodhues dhe fertilizim të asistuar mjekësor.

Kjo për faktin se nuk u arrit kuorum në amendamentet e dhëna nga deputeti, Visar Korenica.

Nuk pati kuorum për arsye të mospranisë së mjaftueshme të deputetëve.

Gatimet tona pjekën në prush, prandaj edhe janë më të shijshme!

Posted by Pep's Taverna on Tuesday, April 28, 2020