Komuna e Mitrovicës Veriore me vendim: 300 euro për fëmijët e lindur më 2024, për çiftet e reja 500 euro

E publikuar: 04/03/2024 20:52
Rreshtat+- AShkronjat+- Printo

Komuna e Mitrovicës Veriore ka vendosur të ndajë subvencione për fëmijët e lindur në vitin 2024 si dhe për çiftet e reja.

Familjet e fëmijëve të lindur në vitin 2024 do të subvencionohen me 300 euro, ndërsa çiftet e reja me 500 euro.

Për këtë ka njoftuar Komuna e Mitrovicës së Veriut përmes një njoftimi në Facebook.