Inspektorati mbyll përkohësisht 9 qendrave masazhi: Ushtronin veprimtari ilegale

E publikuar: 14/11/2023 23:18
Rreshtat+- AShkronjat+- Printo

Inspektorati i Tregut në bashkëpunim me Policinë dhe ATK-në, i ka mbyllur përkohësisht 9 qendra të masazhit.
Kjo pasi që “ato ushtronin veprimtari në kundërshtim me ligjin”.

“Sot, gjatë orëve të mbrëmjes, Inspektoriati i Tregut, në kuadër të Ministrisë së Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë, në bashkëpunim me Policinë e Kosovës (Drejtoria për Hetimin e Trafikimit me Njerëz) dhe inspektorët e Administratës Tatimore të Kosovës kanë realizuar inspektime të përbashkëta në 17 lokacione në Prishtinë, ku cak ishin qendrat e masazhit, me qëllim verifikimin e ligjshmërisë së veprimtarisë së tyre. Si rezultat i këtyre inspektimeve, Inspektorati i Tregut ka bërë mbylljen e përkohshme të 9 lokaleve ku ushtrohej veprimtaria e masazhave.” – njofton ministria e Tregtisë.