Hapet super ordinanca stomatologjike ”Elite Dental”

E publikuar: 01/03/2024 17:17
Rreshtat+- AShkronjat+- Printo

”Elite Dental”, një ndër ordinancat më të reja dhe më të mira në vendin tonë.

Në Prishtinë është hapur ordinanca stomatologjike për ofrimin e shërbimeve dentare.

“Elite Dental”, garanton kualitetin finlandez në kushtet e Kosovës.

Klinika ofron këto shërbime dentale:

Elite Dental fillon punën me një gamë të gjerë shërbimesh dhe standarde të larta. Këtu janë disa pika që ju keni mundësi ti gëzoni;

1. Personeli i kualifikuar: Përvoja dhe ekspertiza e dentistit, higjienistit dentar, teknikut të dhembeve janë çelës për sigurinë dhe cilësinë e trajtimit stomatologjik, por gjithashtu edhe trajtimet e kirurgjis orale.

2. Lokacion i përshtatshëm dhe lehtë i qasshëm: Një vend i përshtatshëm dhe lehtë i arritshëm është i rëndësishëm për lehtësimin e pacientëve dhe sigurinë e tyre.

3. Standarde europiane: Klinika konsideron të rëndësishme të ofroj shërbime me standarde të larta për të siguruar kujdesin më të mirë për pacientët.

4. Privatesia dhe siguria e pacientit: Privatesia dhe siguria e të dhënave të pacientëve janë thelbësore në kliniën tonë.

5. Fotografimi i dhëmbëve: Fotografimi i dhëmbëve është një mjet i rëndësishëm për monitorimin e progresit të trajtimit dhe për dokumentim.

6. Aseptika: Aseptika është thelbësore për të minimalizuar rrezikun e infeksioneve dhe për të siguruar kujdesin maksimal ndaj pacientëve.

7. Ergonomia: Sigurimi i një mjedisi të rehatshëm dhe të sigurt për pacientët dhe personelin është një prioritet i rëndësishëm.

8. Kujdesi i veçantë për pacientët me frikë: Një qasje e ndjeshme dhe e kujdesshme ndaj pacientëve me frikë mund të ndihmojë në sigurimin e tyre dhe në lehtësimin e ankthit.

9. Korrekt dhe profesional: Është e rëndësishme të ofrojm trajtimin me kujdes, korrektësi dhe profesionalizëm për të siguruar që pacientët të jenë të kënaqur me shërbimet.

Ju mirë presim! 💗🙏🏻

“Nëse keni ndonjë pyetje ose nevojë për shërbimet tona, ju inkurajoj të na kontaktoni në “Elite Dental“.”

📱+383 49 358 399

Addresa: 📍Hajrullah Abdullahu 83 Prishtinë

Artikullisponsorizuar