CONAD – Lider i patjetërsueshëm i cilësisë dhe shëndetit

E publikuar: 04/12/2023 09:19
Rreshtat+- AShkronjat+- Printo

Qendra tregtare CONAD që gjendet në rrugën ‘’Tirana’’ në Prizren është lidere e cilësisë, me prodhimet më cilësore nga Italia si: pasta, llazanja, lloje të djathërave të përpunuar me përkushtim, verëra, si dhe gatimet autentike italiane.

Cilësia e përgatitjes është shumë më e rëndësishme tek ushqimet italiane, sesa sasia e konsumuar.

Pse njerëzit në Kosovë duhet të blejnë produkte italiane?

Arsyet janë te shumta, disa po i përmendim vet:

Vlerat ushqyese;
Cilësia;
Shija;
Stili i jetesës;
Garancioni në produkte;

Pra, produktet italiane përbëjnë në vete cilësi, qëndrueshmëri dhe rrjedhimisht shëndet!

Të dhënat tona argumentojnë se klientët tanë janë mëse të kënaqur me cilësinë, duke theksuar se produktet që vijnë nga Italia nuk janë me dy standarde. Dhe kjo gjë e bën që Conad-in institucion në vete dhe jo vetëm organizatë për tregtimin e produkteve.

Ejani shërbehuni me produkte nga Conad për te pasur shëndet e lumturi!

Ofertat në Conad kapin një gamë të gjerë me mbi 10.000 produkte

Artikull i sponsorizuar