KONTAKTISi të na kontaktoni

  • info@infosot.com
  • 📞+386 (0) 49 383 333 dhe +386 (0) 49 323 333
  • INFOSOT Luigj Gurakuqi Prishtinë Kosovë, 10000

Rreth INFOSOT.com

Portali i lajmeve infosot.com është agjencion i pavarur informativ i themeluar në vitin 2007. INFOSOT është i fokusuar për të sjellur lajme të shpejta dhe të sakta nga Kosova, Regjioni dhe më gjërë. Prandaj, kape lajmin me kohë!

KONTAKT FORMA

Nëse dëshironi të vëni kontakt me ne, ju lutem na shkruani! info@infosot.com