KONTAKTI

[double_paragraph][first]

Si të na kontaktoni

[list][item icon=”9993″ ][email protected][/item][email protected] [item icon=”128222″ ]+383 (0) 49 323 333 dhe +383 (0) 49 383 333[/item][item icon=”59172″ ]INFOSOT Luigj Gurakuqi Prishtinë Kosovë, 10000[/item][/list]

[/first][second]

Rreth INFOSOT.com

Portali i lajmeve infosot.com është agjencion i pavarur informativ i themeluar në vitin 2007. INFOSOT është i fokusuar për të sjellur lajme të shpejta dhe të sakta nga Kosova, Rajoni dhe më gjërë.

[/second] [/double_paragraph]