Impresum

Infosot është portal i pavarur i lajmeve, i themeluar nga një grup gazetarësh kosovarë në vitin 2007.

Fatlum Rrahmani
Themelues dhe Kryeredaktor

Anita Haziri
Redaktore përgjegjëse

Arbër Syla
Gazetar / Redaktor

Fetush Miftari
Redaktor i ekonomisë

Erdonitë Hebibi
Gazetare

Leonita Limoni
Gazetare / Politikë

Betim Alshiqi
Fotoreportere

Sylejman Emini
Gazetare / Ekonomi

Januz Hajrullahu
Montazher

Infosot Sh.P.K
M: +383 49 323 333
+383 44 383 333
E: [email protected]
[email protected]
[email protected]
W: www.infosot.com

A: Luigj Gurakuqi, Prishtine, Nr. 9
Kosove / 10000