Lekaj: Bechtel-Enka i ka marrë deri tash 500 milionë euro për autostradën (Video)

Lekaj: Bechtel-Enka i ka marrë deri tash 500 milionë euro për autostradën (Video)

Sonte, në emisionin “Pressing”, me Leonard Kerqukin, në televizionin T7, po diskutohet për 53 milionë [...]

Bechtel-Enka pritet të ndërtojë autostrada në Serbi, edhe atë Nish-Merdar

Bechtel-Enka pritet të ndërtojë autostrada në Serbi, edhe atë Nish-Merdar

Ministrja serbe e Ndërtimtarisë dhe e Komunikacionit Zorana Mihajloviq sot ka biseduar me ambasadorin e [...]

Qeveria dhe Bechtel-Enka nuk deklarohen për vdekjen e sotme pa u kryer hetimet

Qeveria dhe Bechtel-Enka nuk deklarohen për vdekjen e sotme pa u kryer hetimet

Ministri i Infrastrukturës, Pal Lekaj dhe drejtori i kompanisë Bechtel-Enka, Riyadh Alkhazjari pas vdekjes së [...]

Haxhiu: Bechtel Enka i trajton punëtorët si skllevër, Kuvendi urgjentisht të merret me këtë çështje

Haxhiu: Bechtel Enka i trajton punëtorët si skllevër, Kuvendi urgjentisht të merret me këtë çështje

Deputetja e Vetëvendosjes, Albulena Haxhiu, ka reaguar pas vdekjes së sotme të një punëtori 41-vjeçar [...]

Ministri Lekaj nënshkroi kontratën, për përfundimin e Autostradës “Arbër Xhaferi”

Ministri Lekaj nënshkroi kontratën, për përfundimin e Autostradës “Arbër Xhaferi”

Ministri i Infrastukurës, Dr. Pal Lekaj, ka nënshkruar, sot kontratën me kompaninë Bechtel Enka për [...]

[TABS_R id=314738]