Fillon Menaxhimi Elektronik i Kontratave për Barna

Fillon Menaxhimi Elektronik i Kontratave për Barna

Fondi për Sigurime Shëndetësore nga sot ka filluar të bëjë menaxhimin e kontratave për barna [...]

Sekuestrohen barna me banderola të Serbisë të dyshuara si kontrabandë

Sekuestrohen barna me banderola të Serbisë të dyshuara si kontrabandë

Policia ka bërë të ditur se ka sekuestruar sasi të barnave të dyshuara për kontrabandë, [...]

Rritja e buxhetit për barna për 7 milionë euro s’e përmirësoi furnizimin

Rritja e buxhetit për barna për 7 milionë euro s’e përmirësoi furnizimin

Rritja e buxhetit për barna për 7 milionë euro për vitin 2018 nuk e ka [...]

Në Gjilan konfiskohen barna pa banderola të Kosovës e me banderola të Serbisë

Në Gjilan konfiskohen barna pa banderola të Kosovës e me banderola të Serbisë

Dje në një barnatore të Gjilanit janë gjetur dhe janë konfiskuar një sasi barash, nga [...]

Ministria e Shëndetësisë, përgjegjëse për furnizimin e QKUK-së me barna

Ministria e Shëndetësisë, përgjegjëse për furnizimin e QKUK-së me barna

Ministria e Shëndetësisë është organi përgjegjës për furnizimin me barna për të gjitha institucionet publike [...]

Spitalet në krizë për barna, rrezikohen shërbimet emergjente

Spitalet në krizë për barna, rrezikohen shërbimet emergjente

Spitalet publike janë në krizë për barna. Nëse furnizimi nuk përmirësohet ditëve në vijim, ekziston [...]

[TABS_R id=314738]