Punimet në rrjet, këto zona do të mbesin pa rrymë

21.06.2022 18:01
Rreshtat+- AShkronjat+- Printo
Punimet në rrjet, këto zona do të mbesin pa rrymë

KEDS-i ka bërë të ditur se gjatë tri ditëve në vijim do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në disa zona të vendit.

Sipas njoftimit, ndërprerja e rrymës do të ndodh për shkak të punimeve në rrjet.

Punimet do të kryhen nga ekipet e KEDS-it, ndërsa janë të domosdoshme për siguri të sistemit.

Njoftimi i plotë:

22.06.2022

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

Nga TS 35/10 kV Fushe Kosove do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Vragoli (kodi: 15018007) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Vragoli, Miradi e Ulët (një pjesë), Batusa, Henci, Lagjja 29 dhe Pompen FAM GAS.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, mirëmbajtje preventive, ndërrimi i izolatorëve dhe shtyllave.

2.

Nga TS 35/10 kV Badovc do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Mramor Slivovë (kodi: 10014001) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

Vendet: Mramori, Slivova, Brusi, Busia, Zllasha, Viti e Marevcit dhe Marec .

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, rregullimi i ndarësit të zbarave.

3.

Nga NS 110/10(20)[kV] Prishtina 7 do të ndërprehet:

TS 10/0.4[kV] Ulzat 1-Hajvali (kodi:19000040167) prej orës 10:30 deri në ora 15:30

Vendet: Lagjja e Byçmetëve.

Arsyeja: Bartja e konsumatorëve nga rrjeti i vjetër 0.4kV në rrjetin e ri 0.4 kV.

Gjakovë

1.

Nga TS 35/10 kV Xerxe do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Xerxa (kodi: 82081003) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Fshati Xërxe.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, shtrëngimi i përçuesve ndërrimi i izolatorëve 10/20kV degëzimi TS Xërxë V.

2.

Nga TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Dragobili (kodi: 82082006) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: rrugët: 605 Rilindja Kombëtare (3 konsumatorë), 608 Hamdi Berisha (1 konsumator), 557 Bedri Berisha (1 konsumator). Fshatrat: Astrazub, Dragobil, Drenoc, Guriq, Janqishtë, Kërvasari, Marali, Maxharrë, Pagarushë dhe Shkozë.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, mirëmbajtje preventive, përforcimi i shtyllave të tensionit të mesëm, shtrëngimi i përçuesve.

3.

Nga TS 35/10 kV Xërxë do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Denji (kodi: 82081007) prej orës 11:00 deri në ora 15:00

Vendet: fshatrat: Çifllak, Denjë, Dobidol, Guri Kuq, Kaznik, Kramovik, Polluzhë, Rakovinë dhe Ratkoc (një pjesë).

Arsyeja: Kyçja në segment të ri të LP Denji.

Mitrovicë

1.

Nga TS 35/10 kV Shupkovc do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Iber Lepenci (kodi: 70000012) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: rrugët: Agim Çavdërbasha (një pjesë), Blerim Durmishi (një pjesë), Dëshmorët e Kombit (një pjesë), Driton Veliu (një pjesë), Hetem Voca (një pjesë), Hoxhë Hasan Tasimi (një pjesë), Nora Kelmendi (një pjesë), Magjistralja e Adriatikut (një pjesë), Fadil Franca, Gavaz Bajgora (një pjesë), Çlirimi (një pjesë), Sylë Vokshi, Ulqinit (një pjesë), Xheladin Kutllovci (një pjesë) si dhe vendet: Shipol, Zhabarë, Zhabarë i Epërm, Zhabarë i Poshtëm dhe Lushtë.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, tërheqja e përçuesve, ndërrimi i ndërprerësit të trafostacionit TS Zhabar i Ulët.

Pejë

1.

Nga TS 35/10 kV Gurakoc do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Dobrushe (kodi: 50052001) prej orës 11:00 deri në ora 15:00

Vendet: fshatrat: Dobrushë, Gurakoc (një pjesë), Istog (një pjesë), Kashicë, Llukavc, Llukavc i Begut, Lubovë, Prekallë, Prigodë, Ruhot dhe Saradran.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, ndërrim SHTM në Prigodë.

Gjilan

1.

Nga TS 110/35/10 kV Viti do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Gërmova (kodi: 61067003) prej orës 11:00 deri në ora 15:00

Vendet: fshatrat: Gërmovë, Goshicë, Sadovinë e Jerlive dhe Verban.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, ndërrimi i shtyllave 12m dhe izolatorëve të TM.

Prizren

1.

Nga TS 110/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Mushtishti (kodi: 32000002) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: fshatrat: Bajqevc, Bukosh, Delloc, Dubravë, Dvoran, Maçitevë, Mushtisht, Popolan, Savrovë, Sopijë dhe Vraniq.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, revizion ne LP 10kV, ndërrimi/përforcimi i shtyllave të dëmtuara.

2.

Nga TS 35/10 kV Dragash do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Rapqa (kodi: 30036009) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: fshatrat: Brezne, Buçe, Kërstec, Plavë, Rapqë e Epërme, Rapqë e Poshtme dhe Rrenc.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, Pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni

Ferizaj

1.

Nga TS 110/6 kV Han I Elezit do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Paldenica (kodi: 42000004) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: rrugët: Adem Jashari (një pjesë), Elham Curri (një pjesë), Hani Elezit (një pjesë), Hysen Suma, Imer Vila, Imri Curri, Kalimi Kufitar (një pjesë), fshatrat: Dimcë, Dromjak (një pjesë), Kashan dhe Paldenicë.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, zëvendësimi i shtyllave thyera me të rejat, ndërrimi i përçuesve dhe izolatorëve.

23.06.2022

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prizren

1.

Nga TS 35/10kV Dragash (H03) do të ndërprehet:

NS 35/10kV Dikanca (kodi 300370) dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV prej orës 10:30 deri ne ora 17:30

Vendet: fshatrat: Baçkë, Dikancë, Leshtan dhe Radesh, Brod dhe ”FRIGO FOOD E.I”SH.P.K. në Dikancë.

Arsyeja: Mirëmbajtja e transformatorit TR 1.

Vërejtje: Gjatë kësaj ndërprerje pa furnizim me tension mbesë edhe HC Dikanca.

Ferizaj

1.

Nga TS 35/10kV Ferizaj 2 do të ndërprehet Transformatori TR3 prej orës 11:00 deri në ora 12:00.

Gjate kësaj kohe pa furnizim mbesin daljet 10 kV:

Kosova Petrolli ( kodi: 40041003)

Ferplasti ( kodi: 40041009)

Fabrika e gypave 2 ( kodi: 40041008)

Fabrika e gypave 4 ( kodi: 40041010)

Vendet: rrugët: Driton Islami (një pjesë), e Reçakut (një pjesë), Magj.Ferizaj-Prishtinë (një pjesë); fshatrat: Muhoc, Prelez i Jerlive, Prelez i Muhaxherëve, Talinoc i Jerlive (një pjesë) dhe Talinoc i Muhaxherëve (një pjesë) dhe 3 konsumatorë komercial në rrugën Reçakut 2.

Arsyeja: Testimi i mbrojtjes rele në trafofushë.

23.06.2022

Punime në projekte investive

Pejë

1.

Nga NS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Barani (kodi: 53000002) nga ora10:30 deri 11:00 dhe nga ora 16:15 deri 16:45

Vendet: fshatrat: Baran, Baran i Epërm, Baran i Ulët, Broliq, Buqan, Dubovik, Gllogjan (një pjesë), Isniq (një pjesë), Kamenicë (një pjesë), Kosuriq, Kotradiq, Kryshec, Llugagji, Nepole, Papiq (një pjesë), Prapaqan, Qallapek, Rashiq, Turjakë, Turjakë e Epërme, Turjakë e Ulët, Vranoc, Vranoc i Vogël dhe Vranoc i Madh.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi i urave të tensionit të mesëm.

2.

Nga NS 110/10kV Deçani

Nga Dalja 10 kV Barani do të ndërprehen:

TS 10/0.4 kV Prapaçan Muslimanët kodi (53000002006) nga ora 10:30 deri 16:45

TS 10/0.4 kV Prapaçan Broliq 1-( Vorret) kodi (53000002007) nga ora 10:30 deri 16:45

TS 10/0.4 kV Prapaçan Broliq 2 kodi (53000002008) nga ora 10:30 deri 16:45

TS 10/0.4 kV Prapaçan Broliq 3 kodi (53000002052) nga ora 10:30 deri 16:45

Vendet: fshatra: Prapaçni dhe Broliq.

Arsyeja: Energjizimi i rrjetit të ri.

Gjakovë

1.

NS 35/10 [kV] Gjakova I do të ndërprehet:

NS 10/0.4[kV] TS Meje 1 (Lapidari) (kodi: 80080006130) prej orës 09:00 deri në ora 17:00

NS 10/0.4kV[kV] TS Shishmon I rrafshet 2 (kodi:80080006032) prej orës 09:00 deri në ora 17:00

NS 10 0.4kV [kV] TS Dallashaj (kodi:80080006137) prej orës 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: Meje 1, Shishmon i Rrafshët dhe Dallashaj.

Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve të rinj.

Prishtinë

1.

NS 110/10(20) [kV] Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Nr 22 Shaip Kamberi (kodi: 11000005) prej orës 09:00-09:10 dhe ne ora 17:50-18:00

Vendet: Dodona, Parku, Banesat Latif Kryeziu, rr.Bajram Curri, rr.1 Tetori, rr.Shaip Kamber dhe rr.Robert Gajdiku.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulim me ndarësit e tensionit të mesëm.

2.

NS 110/10 [kV] Prishtina 3 do të ndërprehen:

TS 10/0.4 kV Pompat e ujejsllesit Badovc( Kodi: 12000016077) prej orës 09:00-18:00

TS 10/0.4 kV Alban Beselica ( Kodi: 12000016207) prej orës 09:00-18:00

TS 10/0.4 kV Prizreni 1 ( Kodi: 12000016073) prej orës 09:00-18:00

TS 10/0.4 kV Prizreni 2 ( Kodi: 12000016074) prej orës 09:00-18:00

TS 10/0.4 kV Parku ( Kodi: 12000016127) prej orës 09:00-18:00

TS 10/0.4 kV Adrian Krasniqi 2 ( Kodi: 12000016130) prej orës 09:00-18:00

TS 10/0.4 kV Shefqet Zeneli ( Kodi: 12000016149) prej orës 09:00-18:00

TS 10/0.4 kV Adrian Krasniqi 1 ( Kodi: 12000016075) prej orës 09:00-18:00

TS 10/0.4 kV Besnik Thaqi ( Kodi: 12000016202) prej orës 09:00-18:00

Vendet: Pompat, rr.Avdyl Frasheri, rr.Rexhep Mala, rr.Latif Berisha, rr.Adrian Krasniqi, rr.Rrustem Statovci, rr.Halil Alidemaj, rr.Gustav Majer, rr.Hamez Jashari, rr.Lordi Bajron, rr.Sokol Sopi, rr.Bedri Shala.

Arsyeja: Ndrrimi e transformatorve dhe kthinave dhe punimi i kokave.

3.

NS 110/10(20) [kV] Prishtina 2 do të ndërprehen:

TS 10/0.4 kV Parku 2( Kodi: 11000006158) prej orës 09:00-18:00

TS 10/0.4 kV Farku Nura ( Kodi: 11000006247) prej orës 09:00-18:00

Vendet: rr.Rrustem Statovci, rr.Hamez Jashari, rr.Halil Alidemaj, rr.Hamez Jashari, rr.Gustav Majer dhe rr.Adrian Krasniqi.

Arsyeja: Ndërrimin e transformative dhe kthinave dhe punimi i kokave.

23.06.2022

Punime nga palët e treta

Gjilan

1.

Nga NS 35/10 kV Kllokot do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Industriali (kodi:61065005 ) nga ora 11:00-15:00

Vendet: fshatrat: Kllokot (një pjesë), Mogillë; rrugët: Viti-Kllokot (një pjesë), Preshevës (një pjesë) dhe Fabrika e ujit në Zonën Industriale.

Arsyeja: Ngritja e shtyllës dhe montimi i konzollës.

Pejë

1.

Nga NS 110/10 kV Deçan do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Isniqi (kodi:53000008 ) nga ora 11:00-11:40

Vendet: Fshati Isniq.

Arsyeja: Krijimi i kushteve për të manipuluar me ndarësit linjor – energjiizimi i trafostacionit sipas pëlqimit elektro-energjetik.

24.06.2022

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prizren

1.

Nga TS 35/10kV Dragash (H03) do të ndërprehet:

NS 35/10kV Dikanca (kodi 300370) dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV prej orës 10:30 deri ne ora 12:30

Vendet: fshatrat: Baçkë, Dikancë, Leshtan dhe Radesh, Brod dhe ”FRIGO FOOD E.I”SH.P.K. në Dikancë.

Arsyeja: Mirëmbajtja e transformatorit TR 1.

Vërejtje: Gjatë kësaj ndërprerje pa furnizim me tension mbetet edhe HC Dikanca.

Sqarim: Ndalohen fyerjet dhe përdorimi i gjuhës ofenduese. INFOSOT mban të drejtën e publikimit ose jo të një komenti të caktuar. Përmbajtja e komenteve nuk pasqyron, qëndrim editorial të redaksisë së portalit INFOSOT. Ju faleminderit për mirëkuptimin!


Krasniqi për marrëveshjen për energjinë: Kurti po e kupton që proceset në të kaluarën ishin të dobishme

Krasniqi për marrëveshjen për energjinë: Kurti po e kupton që proceset në të kaluarën ishin të dobishme

Punimet në rrjet, këto zona do të mbesin pa rrymë

Punimet në rrjet, këto zona do të mbesin pa rrymë

Ambasada amerikane reagon pas marrëveshjes për energjinë – bën thirrje për angazhim në dialog

Ambasada amerikane reagon pas marrëveshjes për energjinë – bën thirrje për angazhim në dialog

Abdixhiku: Tash qytetarët ta dëgjojnë nga Kurti a po e legalizon Serbia ndikimin në Kosovë

Abdixhiku: Tash qytetarët ta dëgjojnë nga Kurti a po e legalizon Serbia ndikimin në Kosovë

​Osmani takohet me një grup të grave të komunitetit egjiptian

​Osmani takohet me një grup të grave të komunitetit egjiptian

Berisha: Ballkani i Hapur asgjëson Kosovën

Berisha: Ballkani i Hapur asgjëson Kosovën

Prokuroria nis hetimet për pajisjen me pasaportë diplomatike të Valdrin Sahitit

Prokuroria nis hetimet për pajisjen me pasaportë diplomatike të Valdrin Sahitit

Borrell uron Kurtin dhe Vuçiqin për nënshkrimin e marrëveshjes për energji: Ky është një hap i rëndësishëm

Borrell uron Kurtin dhe Vuçiqin për nënshkrimin e marrëveshjes për energji: Ky është një hap i rëndësishëm

Kurti takohet me të Ngarkuarin me Punë në Ambasadën e Finlandës në Kosovë

Kurti takohet me të Ngarkuarin me Punë në Ambasadën e Finlandës në Kosovë

“Paguar më 1999”, veterani Qeriqi befasohet nga klinika ku u kontrollua e bëri analiza

“Paguar më 1999”, veterani Qeriqi befasohet nga klinika ku u kontrollua e bëri analiza

Gjermania reagon pas marrëveshjes për energjinë: Mbështesim plotësisht hapat drejt normalizimit të marrëdhënieve

Gjermania reagon pas marrëveshjes për energjinë: Mbështesim plotësisht hapat drejt normalizimit të marrëdhënieve

Marrëveshja me Serbinë për rrymën, Anton Berisha ka një pyetje për Besnik Bislimin

Marrëveshja me Serbinë për rrymën, Anton Berisha ka një pyetje për Besnik Bislimin

Kurti pret në takim aktivistët e shoqërisë civile të Serbisë

Kurti pret në takim aktivistët e shoqërisë civile të Serbisë

Shikoni se çka përmban udhërrëfyesi i miratuar sot në Bruksel

Shikoni se çka përmban udhërrëfyesi i miratuar sot në Bruksel

Samiti BE-Ballkani Perëndimor, Vuçiqi e konsulton me Ramën dhe Kovaçevskin pjesëmarrjen

Samiti BE-Ballkani Perëndimor, Vuçiqi e konsulton me Ramën dhe Kovaçevskin pjesëmarrjen

Zgjatet deri në fund të qershorit afati për aplikim në konkursin për rekrutimin e kadetëve të FSK-së

Zgjatet deri në fund të qershorit afati për aplikim në konkursin për rekrutimin e kadetëve të FSK-së