Punime në rrjet, KEDS-i tregon cilat zona do të mbesin pa rrymë

22.06.2022 18:46
Rreshtat+- AShkronjat+- Printo
Punime në rrjet, KEDS-i tregon cilat zona do të mbesin pa rrymë

KEDS-i ka bërë të ditur se gjatë dy ditëve të ardhshme do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në disa zona të vendit.

Sipas njoftimit të KEDS-it, ndërprerja e rrymës do të ndodh për shkak të punimeve në rrjet.

Punimet do të kryhen nga ekipet e KEDS-it, ndërsa janë të domosdoshme për siguri të sistemit.

Njoftimi i plotë nga KEDS:

Punime të domosdoshme për Siguri të Sistemit

Prishtinë

1

Nga NS 110/10(20)[kV] Prishtina 7 do të ndërprehet:

TS 10/0.4[kV] Ulzat 1-Hajvali (kodi:19000040167) prej orës 10:30 – 15:30.

Vendet: Lagjja e Byçmetëve.

Arsyeja: Bartja e konsumatorëve nga rrjeti i vjetër 0.4kV në rrjetin e ri 0.4 kV.

Mitrovicë

1.

NS 110/10kV Vushtria 2 do të ndërprehet :

NS 10/0.4kV në Stabiliment te TS Bahri Kuqi prej ores 11:00 –15:00

TS-et që mbesin pa tension janë:

TS 10/0.4 kV Studime e Ulët-1(Rashict) (Kodi: 73000009012)

TS 10/0.4 kV Karaqë (Kodi: 73000009019)

TS 10/0.4 kV Begaj (lagja Kaqanolli-Terstena) (Kodi: 73000009029)

TS 10/0.4 kV TSSH-Begaj Lagja Hajra (Kodi: 73000009032)

TS 10/0.4 kV Studime e Epërme (Kodi: 73000009013)

TS 10/0.4 kV Studime e Epërme (Kodi: 73000009011)

TS 10/0.4 kV Studime e Ulët-3 (Gërxhalit) (Kodi: 73000009014)

TS 10/0.4 kV Sfaraqak i Epërm (Kodi: 73000009015)

TS 10/0.4 kV Gojbulë-1 (Serbet) (Kodi: 73000009016)

TS 10/0.4 kV TSSH-Lagja Istrefi (Kodi: 73000009031)

TS 10/0.4 kV Gojbulë-2 (Serbet) (Kodi: 73000009017)

TS 10/0.4 kV Miraqë (Kodi: 73000009018)

TS 10/0.4 kV Skromë-1 (Kodi: 73000009021)

TS 10/0.4 kV Shilovicë (Kodi: 73000009020)

TS 10/0.4 kV Skromë-2 (Kodi: 73000009022)

TS 10/0.4 kV Bozhlan (Kodi: 73000009023)

TS 10/0.4 kV Gumnishtë-1 (Kodi: 73000009024)

TS 10/0.4 kV Gumnishtë-2 (Kodi: 73000009025)

TS 10/0.4 kV Korollovë (Kodi: 73000009026)

TS 10/0.4 kV Vesekovc (Kodi: 73000009027)

TS 10/0.4 kV HAXHA COMPANYSH.P.K. (Kodi: 73000009030)

TS 10/0.4 kV HAXHA COMPANYSH.P.K. (Kodi: 73000009033)

Vendet: Studime e Ulët, Karaqë, Begaj, Studime e Epërme, Sfaraqak, Gojbulë, Miraqe, Skrom, Shilovicë, Bozhlan, Korollë, Gumnishtë, Veskovec.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

2

Nga TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Studime (kodi: 73000013) prej orës 11:00-11:15 dhe nga ora 15:00-15:15.

Vendet: Studime, TS Muharrem Zariqi,TS “Ariani company” te moteli, Migjeni,TSB mbi asfalt, Begaj,Moteli,Rashicet, ETC, Zjarrfikësit, Grupi i biznesit, Fabrika Ekstra, PROEX SH.P.K. Ylber. Kuraja,N.T.SH. “FLORENTI TRANS”,Ariani Company-Afër Kishës.

Arsyeja:Krijimi i kushteve të punes pa tension, largimi i siguresave TM.

3

Nga TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

TS 10/04[kV] TS Moteli (kodi: 73000013029) prej orës 11:00- 15:00.

Vendet: Ts Moteli.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, vendosja e ndërprersit 0.4kV.

4

Nga TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehen TS-at:

TS 10/04[kV] TS Kuqicë (Selimi) (kodi: 74000012018) prej orës 10:00- 14:00.

TS 10/04[kV] TS Kuqicë-Smajli (kodi: 74000012019) prej orës 10:00 -14:00

TS 10/04[kV] TS Kuqicë-Hasani (kodi: 74000012020) prej orës 10:00 – 14:00.

TS 10/04[kV] TS Kuqicë TSSH (kodi: 74000012021) prej orës 10:00 -14:00.

TS 10/04[kV] TS Klinë Hamza (kodi: 74000012017) prej orës 10:00 – 14:00.

Vendet: Kuqicë, Klinë Hamza.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, ndërrimi i shtyllave, kontrollimi i nivelit ti vajit, ndërrimi i siguresave të TM.

Pejë

1

Nga TS 110/10(20)kV Istogu do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Vrella (kodi: 54000002) prej orës 11:00 deri në ora 12:00

Vendet: Cerrcë,Lubozhdë,Vrellë,Stupe

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, rregullimi i ndërpreresit të fuqisë.

2

Nga TS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Lumbardhi (kodi: 53000005) prej orës 11:00 – 15:00.

Vendet: Lluka e Epërme, Llukë Gecaj, Pozhari, Glloxhan, Shaptej, Lumbardh, Irzniq, Ratishe, Gramaqel, Maznik.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, ndërrimi i tri shtyllave TM lokacioni Lumbardh.

3.

Nga TS 110/10kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Gllareva (kodi: 52000009) prej orës 08:00-08:30 dhe nga ora 11:00-11:30.

Vendet: Dresniku, shkolla, Benita kompani, Gllareva1, Veselajt 2,3,4, Morinët 5 shkolla, Rixheva1 dhe 2, Stapanica 2, Zabërxha, Çabiqi1,2 dhe 3, Gllarevë Antena e Ipko-s, depo M. Jaha, Mirusha transport, Lagjja:Buzhala.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi i urave TM.

4.

Nga TS 110/10kV Klina do të ndërprehet:

TS 10/04 [kV] Lagjja Haxhaj (kodi: 52000009053) prej orës 08:00- 11:00.

Vendet: lagj.Haxhaj

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, rregullimi i kabllos të TM.

Ferizaj

1

Nga TS 35/10kV Ferizaj III do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Jezerci (kodi: 40042003) prej orës 10:00 – 15:00.

Vendet: Manastirc, Nerodime e Ulët dhe e Epërme, Balaj, Jezerc dhe bizneset private.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, vendosja e ndarësit linjor 10kV.

Prizren

1

Nga TS 35/10 kV Dragash do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Restelica (kodi: 30036002) prej orës 09:00 -16:00.

Vendet: Lubovishte, Kukjan, Vranishte,Restelica, Mlikë, Glloboqicë, Krushevë, Zlipotok, Orqushë.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

24.06.2022

Punime të domosdoshme për Siguri të Sistemit

Ferizaj

1.

Nga NS 110/35/10kV Ferizaj 1 (Bibaj) do të ndërprehet dalja 35kV – H05:

NS 35/10kV Kaqaniku – H06 (kodi 400430) pa tension mbesin daljet 10kV nga ora 11:00 deri 14:00.

Vendet: Rrugët: 2 Korriku (një pjesë), Agim Bajraku, Dushkaja, Emin Duraku, Ganimete Tërbeshi (një pjesë), Ismajl Qemajli, Ismajl Raka, Skendërbeu dhe rruga Vllezërit Çaka (një pjesë) si dhe një pjesë e Kaçanikut, Agim Bajrami, Emin Duraku (një pjesë), Ismajl Raka, Ramadan Agushi dhe UÇK, Demush Bilalli,

Dëshmorët e Lirisë, Emin Duraku, Ismai Qemajli (një pjesë), Ismajl Raka, Lagja e Re, Migjeni dhe rruga Vllezërit Çaka (një pjesë).

Fshatrat: Biqec, Bob (një pjesë), Dubravë, Dushkaja, Kovaçec, Kukaj, Magj.Ferizaj-Kaçanik (një pjesë), Nikaj, Rekë, Soponicë, Tusha, Trimor (Kovaçec) (një pjesë), vajë, Kotlinë, Lumëbardh (Kotlinë), Laq (një pjesë), Puset e Nikës (një pjesë), Strazhë, Bajnicë (një pjesë), Begrancë, Doganaj, Duraj, Elezaj, Fusha e Pajtimit (një pjesë), Gabricë, Kaçanik i Vjetër, Koxhaj (një pjesë), Magj.Ferizaj-Kaçanik (një pjesë), Stagovë dhe Qardak-Kaçaniku i Vjetër.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, eleminimi i pikave të nxehta në izolatorë përcjellës të ardhjes.

24.06.2022

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

NS 35/10 [kV] Parku i Biznesit do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Llapushniku (kodi: 16023003 ) nga ora 09:00 -09:30 dhe nga 12:30-13:00.

Vendet: Llapushnik, Orllat, Negroc, Vuqak, Xhurgjicë, Shkolla LLapushnik, Kleçkë e Re.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi i urave TM.

NS 10/0.4[kV] që do të mbesin pa tension nga ora 09:00 deri 13:00 janë:

NS 10/0.4[kV] Vuqak Kodi:16023003060)

NS 10/0.4[kV] Gjurgjicë trafo e vjetër. Kodi:16023003061)

NS 10/0.4[kV] Gjurgjicë trafo te Shabani Kodi:16023003062G

NS 10/0.4[kV] Gjurgjicë Morine e Uët Kodi:16023003161)

NS 10/0.4[kV] Orllat Bujup trafo e vjetër Kodi:16023003052)

NS 10/0.4[kV] Orllat Bujup te Kurumët Kodi:16023003053)

NS 10/0.4[kV] Orllat Bujup te Afrimi Kodi:16023003055)

NS 10/0.4[kV] Orllat mahalla e Xamisë te Qallakët Kodi:16023003064)

NS 10/0.4[kV] Bujupët-Kodralit ZPRR 2016 Kodi:16023003198)

NS 10/0.4[kV] Terpez trafo e vjetër Kodi:16023003068)

NS 10/0.4[kV] Tërpez te shkolla Kodi:16023003069)

NS 10/0.4[kV] Tërpez te Lahovit Kodi:16023003070)

NS 10/0.4[kV] Sabit Kleçka Kodi:16023003176)

NS 10/0.4[kV] Kodi:16023003247)

NS 10/0.4[kV] Orllat Bytyqët- trafo e vjetër Kodi:16023003065)

NS 10/0.4[kV] Orllat Bytyqët e pompës së benzinit. Kodi:16023003067)

NS 10/0.4[kV] Lagjja Bytyqi-Orllat Kodi:16023003192)

NS 10/0.4[kV] Bytyqet e reja( Bashkinvestim). Kodi:16023003215)

NS 10/0.4[kV] Hasan Gashi “GURBARDHI”shpk Kodi:16023003199)

NS 10/0.4[kV] Shpk “Graniti&Co”-Kleçkë Kodi:16023003229)

NS 10/0.4[kV] “Joni Fix”-Sami Zogaj Kodi:16023003243)

NS 10/0.4[kV] Gani S Krasniqi Kodi:16023003246)

NS 10/0.4[kV] Negrovc Llokma Kodi:16023003056)

NS 10/0.4[kV] Negrovc te shkolla Kodi:16023003057)

NS 10/0.4[kV] Negrovc te Pllavit Kodi:16023003058)

NS 10/0.4[kV] Negrovc te Vargi Kodi:16023003059)

NS 10/0.4[kV] Kodi:16023003244)

NS 10/0.4[kV] Berishë te antenat Kodi:16023003071)

NS 10/0.4[kV] Novosellë trafo e vjetër Kodi:16023003072)

NS 10/0.4[kV] Novosell trafo e re Kodi:16023003073)

NS 10/0.4[kV] Divlak Kodi:16023003074)

NS 10/0.4[kV] Kleçkë e Re Kodi:16023003194)

NS 10/0.4[kV] Orllat Bujup te Kryqi Kodi:16023003054)

NS 10/0.4[kV] Orllat Mahalla e Xhamisë tr.vj. te xhamia Kodi:16023003063)

NS 10/0.4[kV] Orllat Shkolla e Re Kodi:16023003160)

NS 10/0.4[kV] Foniqët Kodi:16023003175)

Vendet: Llapushnik, Orllat, Negroc, Vuqak, Xhurgjicë, Shkolla LLapushnik, Kleçkë e Re.

Arsyeja: Vendosja e konzollave dhe shtrirja e përçuesëve dhe energjizimi i rrjetit të ri 10kV.

Punime në projekte investive

Gjakovë

1.

NS 35/10 [kV] Gjakova I do të ndërprehet:

NS 10/0.4[kV] TS Meje 1 (Lapidari) (kodi: 80080006130) prej orës 09:00- 17:00.

NS 10/0.4kV[kV] TS Shishmon I rrafshët 2 (kodi:80080006032) prej orës 09:00- 17:00.

NS 10 0.4kV [kV] TS Dallashaj (kodi:80080006137) prej orës 09:00 -17:00.

Vendet: Mejë 1,Shishmon i rrafshët, Dallashaj

Arsyeja: Kyçja e konsumatoreve të rinj.

24.06.2022

Punime nga Palët e Treta

Gjilan

1.

Nga NS 110/35/10 kV Viti do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Germova (kodi:61067003) nga ora 10:00-10:30 dhe 16:30-17:00.

Vendet: Fshatrat: Gërmovë, Goshicë, Sadovinë e Jerlive dhe Verban.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi i urave TM.

2.

Nga NS 110/35/10 kV Viti do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Plastika (kodi:61067003039) nga ora 10:00-17:00.

Vendet: Fabrika e plastikës, konsumator te lidhur ne kete TS.

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas PEE dhe projektit të aprovuar, montimi i ndarësit të TM.

Sqarim: Ndalohen fyerjet dhe përdorimi i gjuhës ofenduese. INFOSOT mban të drejtën e publikimit ose jo të një komenti të caktuar. Përmbajtja e komenteve nuk pasqyron, qëndrim editorial të redaksisë së portalit INFOSOT. Ju faleminderit për mirëkuptimin!


Punime në rrjet, KEDS-i tregon cilat zona do të mbesin pa rrymë

Punime në rrjet, KEDS-i tregon cilat zona do të mbesin pa rrymë

Caktohet seanca e parë e Apelit të Speciales ndaj Gucatit e Haradinajt

Caktohet seanca e parë e Apelit të Speciales ndaj Gucatit e Haradinajt

Musliu: Mazhoranca në luftë me vetveten, duan të votojnë për Trustin, lideri i tyre suprem i thërret për rezistencë

Musliu: Mazhoranca në luftë me vetveten, duan të votojnë për Trustin, lideri i tyre suprem i thërret për rezistencë

Arben Limani, zyrtari i moçëm i AKP’së zgjidhet drejtor menaxhues i këtij institucioni

Arben Limani, zyrtari i moçëm i AKP’së zgjidhet drejtor menaxhues i këtij institucioni

Kusari – Lila: Seanca nuk u ndërpre nga mazhoranca, nuk e mbështesim tërheqjen e Trustit

Kusari – Lila: Seanca nuk u ndërpre nga mazhoranca, nuk e mbështesim tërheqjen e Trustit

Scholz: E duam dhe na duhet Ballkani Perëndimor në BE

Scholz: E duam dhe na duhet Ballkani Perëndimor në BE

PDK: Seanca u ndërpre në mënyrë abritrare, pikërisht kur pritej diskutimi për Trustin

PDK: Seanca u ndërpre në mënyrë abritrare, pikërisht kur pritej diskutimi për Trustin

Turqia dhe Emiratet e Bashkuara Arabe drejt normalizimit të marrëdhënieve

Turqia dhe Emiratet e Bashkuara Arabe drejt normalizimit të marrëdhënieve

Të premten ZRRE-ja shqyrton licencën e “Elektroseverit”

Të premten ZRRE-ja shqyrton licencën e “Elektroseverit”

Nagavci thotë se këtë vit tekstet shkollore do të shpërndahen me kohë

Nagavci thotë se këtë vit tekstet shkollore do të shpërndahen me kohë

Kurti premton punësim të komuniteti rom, përmend ndarjen e bursave dhe granteve

Kurti premton punësim të komuniteti rom, përmend ndarjen e bursave dhe granteve

Osmani në takim me presidenten Metsola: Mbështetja nga Parlamenti Evropian garancë për rrugën evropiane të Kosovës

Osmani në takim me presidenten Metsola: Mbështetja nga Parlamenti Evropian garancë për rrugën evropiane të Kosovës

Vuçiq pas Ramës flet për pjesëmarrjen e “Ballkanit të Hapur” në Samitin e BE-së

Vuçiq pas Ramës flet për pjesëmarrjen e “Ballkanit të Hapur” në Samitin e BE-së

Muja: Ka dallime esenciale mes marrëveshjes së vitit 2013 dhe asaj të nënshkruar tash

Muja: Ka dallime esenciale mes marrëveshjes së vitit 2013 dhe asaj të nënshkruar tash

Kurti: Gjendja në terren, shumë më e keqe se marrëveshjet e vitit 2013

Kurti: Gjendja në terren, shumë më e keqe se marrëveshjet e vitit 2013

Tahiri kërkon sqarime nga Kurti për mospërkrahjen e rezolutës për sigurinë në vend

Tahiri kërkon sqarime nga Kurti për mospërkrahjen e rezolutës për sigurinë në vend