Miratohet Ligji për të drejtat e komuniteteve

E publikuar: 20/02/2023 12:18
Rreshtat+- AShkronjat+- Printo

Është mbajtur mbledhja e Komisioni për të Drejtat dhe Interesat e Komuniteteve dhe Kthim.

Në këtë mbledhje është votuar Ligji për të drejtat e komuniteteve.

Hydajet Hyseni Kaloshi, zëvendëskryetari i parë i komisionit nga radhët e VV-së, tha se me të gjitha votat për miratohet rendi i ditës.

“Kemi bërë një draft por nuk besoj se mund ta shqyrtojmë si duhet sot”, Hyseni Kaloshi.

Valentina Bunjaku Rexhepi, anëtare nga radhët e LDK-së tha se më mirë të miratohet plani i punës.

“Në parim është mirë të votojmë planin e punës sot që të mos mbetet një herë tjetër pastaj kur të ka diçka të re për të diskutuar e plotesojmë në mbledhjet e radhës”, tha Bunjaku Rexhepi.