KQZ-ja shpall konkurs për Zyrtarë të Lartë Komunal të Zgjedhjeve në komunat veriore

E publikuar: 30/01/2023 15:31
Rreshtat+- AShkronjat+- Printo

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka shpallur të hënën konkurs për Zyrtarë të Lartë Komunal të Zgjedhjeve për gjashtë komunat: Mitrovicë e Veriut, Zveçan, Leposaviq, Zubin Potok, Mamushë dhe Lipjan.

Sipas Zëdhënësit të KQZ-së, Valmir Elezi, këto konkurse do të jenë të hapura deri më: 14 shkurt 2023, në orën 16:00.

Aplikacionet e dërguara me postë, të cilat mbajnë vulën postare mbi dërgesën e bërë ditën e fundit të afatit për aplikim, do të konsiderohen të vlefshme dhe do të merren në shqyrtim nëse arrijnë brenda 4 ditësh. Aplikacionet që arrijnë pas këtij afati dhe ato të pakompletuara nuk do të shqyrtohen.

Të gjitha detajet lidhur me konkursin i gjeni në ueb faqen e KQZ-së: www.kqz-ks.org.