KEDS me punime në rrjet, këto vende do të mbesin pa rrymë

E publikuar: 20/07/2022 17:12
Rreshtat+- AShkronjat+- Printo
Share:

KEDS ka njoftuar për punime të domosdoshme në rrjet, ku si pasojë disa zona do të mbesin përkohësisht pa furnizim me energji elektrike.

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet:

22.07.202

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

Nga TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Fshatrat 1 (kodi: 14000009) prej orës 09:00- 16:00.

Vendet: Sekiraça, Poteret, Qershiat, Kamerollët, Sekiraça 1, Sekiraça 2, Sekiraça 3, Kunushefc 1 dhe 2. Burice, Gllamnik, Llapashticë e Ulët.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

2.

Nga TS 35/10kV Batllava do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Orllani (kodi: 14015002) prej orës 10:00 -15:00.

Vendet: Gibovci, Shkolla e Vjetër, Xhamia e Vjetër, Kalatica, Braina, Berveniku, Bllata, Metergovci1 dhe 2,Orllani, Vikendicat, Te Zahir Pajaziti.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrim i izolatorëve dhe shtyllave , shtrëngimi i përçuesëve.

3.

Nga TS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Milloshevë (kodi: 15019005) prej orës 10:00- 15:00.

Vendet: Llazareva, Raskova, Bakshi, Millosheva, Babimoci dhe Graca.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i izolatorëve dhe shtyllave , shtrëngimi i përçuesëve.

Pejë

1.

Nga TS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Juniku (kodi: 53000007) prej orës 09:00 – 14:00.

Vendet: Lloqan, Dranoc, Sllup, Voksh, Polana, Pobërxh, Prilep, Rastavic, Baballoq, LA Ramadani, Junik, Jasiq, Gjocaj.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, kontrollim i rrjetit, ndërrimi i zolatorëve dhe pastrami i trasesë.

2.

Nga TS 110/10kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Jashanica (kodi: 52000003) prej orës 10:00 – 15:00.

Vendet: Pograxh, Qupev, Jellovc, Resnik, Jashanica, si dhe Led Light Tehnology.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave të demtuara të TM/Përforcim i rrjetit të TM.

Gjilan

1.

Nga TS 35/10 kV Lladova do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Gërmova (kodi: 61067003) prej orës 09:00 – 14:00.

Vendet: Gërmov., Germova e Ulët, Sodovinë, Pompa Lindi, Mobilieria, Plastika, Remniku i Ri, Goshicë Kulla, Verban.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave 12m dhe izolatorëve të TM.

2.

Nga TS 110/35/10 kV Vitia do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Begunca (kodi: 61067010) prej orës 10:00- 15:00.

Vendet: Beguncë, Lubishtë, Shoshare, Letnicë, Vernakollë, Lagjja Arifaj.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Ferizaj

1.

Nga TS 35/10 kV Kaçanik do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Fshatrat -Voskopoja (kodi: 40043001) prej orës 10:00- 15:00.

Vendet: Voskopoja, Trupaj, Trimor, Bicaj (Biçevc),Pallosh (Biçevc), Nikaj, Tushaj – Soponica, Malsi (Malzez), Vatë, Nikaj dhe biznese private.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, zëvendësimi i shtyllave të thyera me të rejat , ndërrimi i përçusëve, ndërrimi i izolatorëve, riparimi i shtyllës aty ku mund të riparohet dhe ndërrimi i konzollave aty ku ka nevojë, etj.

Gjakovë

1.

Nga TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Mirusha (kodi: 82082002) prej orës 10:00 – 15:00.

Vendet: Rr.603 Adem Jashari (1 konsumator), Rr.Imer Krasniqi (7 konsumator), Rr.605 Hamdi Berisha (1 konsumator), Rr.606 Pavarësia (1 konsumator), fshatrat: Bubël, Burim, Carallukë (3 konsumatorë), Damanek, Gurbardhë, Llapçevë, Lubizhdë, Lubizhdë e Malishevës, Lumnishtë, Mirushë, Mrasor, Panorc (një pjesë), Turjakë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave të dëmtuara në LP.

Prizren

1.

Nga TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Studençani 2 (kodi: 32000024) prej orës 09:00 – 11:00.

Vendet: Studençani-kooperimi, Studençani- qendër, Studençani- Rr. e Sementishtit, Samadraxha- Sali Morina, Samadraxha III, Mulliri i Binakut, Samadraxha – qendër, afër shkollës , te burimi, Rr. Nepëbishtit, lagjja Studençani, N.T.Sh Iliria, Viva Fresh.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllës TM, evitimi i rrezikut.

22.07.2022

Punime në projekte investive

Gjakovë

1.

Nga NS 35/10 [kV] Gjakova I do të ndërprehet:

NS 10/0.4[kV] TS Meje 1 (Lapidari) (kodi: 80080006130) prej orës 09:00- 17:00.

NS 10/0.4kV[kV] TS Shishmon i Rrafshët 2 (kodi:80080006032) prej orës 09:00- 17:00.

NS 10 0.4kV [kV] TS Dallashaj (kodi:80080006137) prej orës 09:00-17:00.

Vendet: Mejë 1, Shishmon i Rrafshët, Dallashaj.

Arsyeja: Projekte investive, kyçja e konsumatorëve të rinj.

2.

Nga TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalje 10 kV Caralluka (kodi: 82082001) prej orës 09:00-10:00 dhe nga 16:00-18:00

Vendet: Rr.603 Adem Jashari (një pjesë), Rr.605 Rilindja Kombëtare (1 konsumator), Rr.606 Pavarësia (1 konsumator), Rr.610 Hisni Mazreku (1 konsumator), fshatrat:Carallukë, Dragobil, Drenoc, Panorc, Shkarashnikë, Tërpezë e Poshtme, Vërmicë, Vërmicë e Malishevës.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punes pa tension, largimi i urave të TM.

3.

Nga TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehen:

TS 10/04 kV Skarashniku (kodi: 82082001015) prej orës 09:00- 18:00

TS 10/04 kV Carralluka II (kodi: 82082001016) prej orës 09:00- 18:00

TS 10/04 kV Terpez e ulët (kodi: 82082001019) prej orës 09:00- 18:00

TS 10/04 kV Skarashniku II (kodi: 82082001021) prej orës 09:00 – 18:00

TS 10/04 kV Terpez e ulët 1 (kodi: 82082001026) prej orës 09:00 -18:00.

Vendet: Skarashnik, Carralluk II, Tërpezë e Ulët.

Arsyeja: Projekte investive, shtrirja e përçusëve , montimi i izolatorëve, ngritja e shtyllave.

22.07.2022

Punime nga palët e treta

Prishtinë

1.

Nga TS 35/10kV Prishtina II do të ndërprehet:

TS 10/04 kV TS Bekim Deshishku”LESNA”SH.P.K (kodi: 10010006174) prej ores 10:00- 16:00.

Vendet: TS Bekim Deshishku.

Arsyeja: Punëve që duhet të kryhen sipas PEE dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike (ndërrimi i panelit TU).

2.

Nga NS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja LP 20kV Dalja nr 3 (kodi 11000074) prej orës 10:00-10:10 dhe nga ora 13:50-14:00

Vendet: Bregi I Diellit 1, Ngrohtorja,Bregu I Diellit 2,Bregu I Diellit 3,”Agullimi-A”shpk Zeqir Mehmet Haxhija, Hidrofori,Objekti i Zariqëve, Norbert Jorkli 1 (kulla), Nexhmedin Haliti “Cakolli Group “Sh.P.K,Dukagjini 4, Dukagjini 7, Dukagjini 8.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulim me ndarëse të TM.

3.

Nga NS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja LP 20kV Dalja nr 3 (kodi 19000074) prej orës 10:00-10:10 dhe nga ora 13:50-14:00

Vendet: Rr Holger Petersen një pjesë, Ernest Koliqi, Malush Kosova , Muharrem Fejza një pjesë, Lagjja e Spitalit, Smajl Hajdari, Agim Ramadani, Farmedi-Eulexi, Banesat e Universitetit, Arkivi, Hendikos.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të pun.s pa tension, manipulim me ndarësa të TM.

4.

Nga NS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

TS 10/04kV Norbert Jorkli 1 (kodi 11000074107) prej orës 10:00 deri në ora 14:00.

TS 10/04kV Nexhmedin Haliti”Cakolli Group (kodi 11000074123) prej orës 10:00- 14:00.

Vendet: Norbert Jorkli 1, Objeki Cakolli Group

.Arsyeja: Për realizimin e sistemit hyrje/dalje 10 kV, sipas PEE dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

5.

Nga NS 220/35/10kV Podujeva do të ndërprehet:

LP 10kV Podujeva 5 (kodi: 14000005) nga ora 09:00 – 13:00 .

Vendet: Qyteti një pjesë, Polonica, Lagjja Hoxheviq, Ballovci.

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas PEE dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

Pejë

1.

Nga TS 110/10(20)kV Peja 2 do të ndërprehet:

TS 10/04 kV TS Bellopoja (kodi: 51000004006) prej orës 11:30- 17:00.

Vendet: Bellopojë.

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas PEE dhe projektit të aprovuar.

Sqarim: Ndalohen fyerjet dhe përdorimi i gjuhës ofenduese. INFOSOT mban të drejtën e publikimit ose jo të një komenti të caktuar. Përmbajtja e komenteve nuk pasqyron, qëndrim editorial të redaksisë së portalit INFOSOT. Ju faleminderit për mirëkuptimin!