Gazeta online “InfoSot” shpall konkurs për gazetar/e praktikant/e

E publikuar: 19/05/2021 01:39
Rreshtat+- AShkronjat+- Printo
infosot
Share:

Të interesuarit mund të aplikojnë duke dorëzuar CV-në në email të redaksisë: [email protected]

Kualifikimet që duhet të përmbush një kandidat për praktikë janë: të ketë të regjistruar apo mbaruar fakultetin, të ketë aftësi të shkëlqyera komunikuese dhe drejtshkrimore, si dhe të ketë aftësi të punojë nën presion. Përparësi do të jetë njohja e gjuhës angleze.

Adresa: Rr. “Luigj Gurakuqi” / Prishtinë.

T: +383 49 323 333

facebook: https://web.facebook.com/pg/Infosotcom

W: www.infosot.com