FSK-ja pjesë e Seminarit për Lidership Strategjik në Mbretërinë e Bashkuar

E publikuar: 08/07/2024 18:18
Rreshtat+- AShkronjat+- Printo

Shefi i Stafit të Forcës së Sigurisë së Kosovës, gjeneral brigadë, Ilir Qeriqi me ftesën e Mbretërisë së Bashkuar ishte pjesë në Seminarin për Lidershipin Strategjik të mbajtur në Akademinë e Mbrojtjes në Mbretërisë se Bashkuar.

Seminari kishte në fokus lidershipin në nivelin strategjik, modelet e lidershipit, etika, menaxhimin dhe administrimin e ndryshimeve strategjike në aspektin e vendimmarrjes në nivelin strategjik.

Ushtarakë të lartë nga 20 vende të botës diskutuan për ngritjen dhe avancimin e lidershipit në kohën e kërcënimeve, zhvillimeve globale në fushën e sigurisë si dhe përvojat e ndërveprueshmëri në mes aleatëve.