Fotografi të rrëmbimit të Presidentit Ibrahim Rugova nga Millosheviqi, në vitin 1999

E publikuar: 11/09/2017 10:41
Rreshtat+- AShkronjat+- Printo

Nuk kishin kaluar ende shtatë ditë nga fillimi sulmeve të NATO-së mbi Jugosllavinë e Millosheviqit, dhe më datën 1 prill rrëmbehet presidenti Ibrahim Rugova nga policia e Millosheviqit.

Ai dërgohet në Beograd dhe nën kërcenime për jetën ai detyrohet të nënshkruaj disa marrëveshje më kriminelin Millosheviq. Fmimages.net iu sjellë disa foto kur Presidenti Ibrahim Rugova dhe familja e tij ishin rrëmbyer nga policia serbe.

Rrëmbimi në Beograd: I mërzitur dhe më fytyrrë të ndrojtur presidenti Rugova, gjatë takimit më Millosheviqin në Beograd
Presidenti Rugova dëtyrohet të takohet edhe me kreun e kishës ruse Patriarku rus Alexy, i cili kishte bër presin të madh ndaj Rugovës për t’i ndalur sulmet e NATO-së mbi Jugosllavinë.
Presidenti Rugova shihet i mërzitur dhe i shqëtesuar në Beogrand, më presidenti serb Milan Milutinoviç
Presidenti Rugova, dëturohet më dhunë të takohet më presidentin e Serbisë Milutinoviç