Emmerson propozon që gjykimi për ish-krerët e UÇK-së të mos zgjasë më shumë se 2 vjet

E publikuar: 08/09/2022 16:00
Rreshtat+- AShkronjat+- Printo

Ben Emmerson, avokat i ish-kryeparlamnetarit Kadri Veseli teksa ka folur për kohën që prokuroria po e kërkon për gjykim ndaj ish krerëve të UÇK-së, ka thënë se ky proces nuk duhet të zgjasë më shumë se dy vjet.

Emmerson ka shtuar tutje se nëse do të veprohet ndryshe atëherë gjykimi do të marrë shumë kohë.

“Ne mbesin prapa asaj që prokurorisë duhet dhënë një vit kohë, dhe një vit edhe ne, sepse kjo është mënyra e vetme e menaxhueshme, sepse në të kundërtën do të merrte shumë kohë për gjykim kjo çështje”, ka deklaruar Emmerson