VIDEO/ Këngëtari serb publikon këngën për miqësinë me shqiptarët: Jemi si një familje dhe kjo dihet

Një repist i ri serb ka bërë bujë me këngën e tij të publikuar së fundmi, ku në të flitet për miqsinë e shqiptarëve dhe serbëve. Emri i tij është … Continue reading VIDEO/ Këngëtari serb publikon këngën për miqësinë me shqiptarët: Jemi si një familje dhe kjo dihet