Vendet që do të mbesin pa rrymë gjatë ditëve në vijim

31.01.2018 17:27
Rreshtat+- AShkronjat+- Printo
Vendet që do të mbesin pa rrymë gjatë ditëve në vijim

KEDS ka njoftuar se gjatë ditëve në vijim do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në disa lokacione të Kosovës.
Komunikata e plotë ku mund të informoheni për këto ndërprerje:

Gjakovë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 04.02.2018 në TS 35/10 kV Xerxe do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Podrumi (Kodi: 82081008) prej orës 09:30 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Bellacërkë (një pjesë), Berjakë dhe Sapniq (një pjesë).

Arsyeja e ndërprerjes: Punime nga Firma Eko-Ing.

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 02.02.2018 në TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Ereniku (Kodi: 80080011) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët: Fehmi Agani, Lugbunari, Nënë Tereza, Qerimi, Sadik Pozhegu dhe Ëesley Clark.

Arsyeja e ndërprerjes: Shtrëngimi i përçueseve të tensionit të mesëm në Qerim.

2.

Më 02.02.2018 në TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Banja (Kodi: 82082008) prej orës 11:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr.602 Gjergj Kastrioti – Skënderbeu dhe fshatrat: Banjë, Bellanicë dhe Gajrak.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrim i ndërprerësit.

3.

Më 01.02.2018 në TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet Hyrja 1, për shkak të mbingarkesës do të ketë ndërprerje të daljeve 10 kV:

· Dalja 10 kV Ponosheci (Kodi: 80080006) prej orës 11:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: fshatrat: Babaj Bokës, Dallashaj, Devë, Duzhnjë, Gusk, Jahoc, Korenicë, Madanaj, Mejë, Morinë, Nec, Orize, Ponoshec, Popoc, Ramoc, Rracaj, Rrypaj, Sheremet, Shishman, Smolicë.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i ndërprerësit.

· Dalja 10 kV Beci (Kodi: 80080010) prej orës 11:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Bec, Janosh, Lugbunar, Rr.Mark Malota, Novosellë e Epërme, Novosellë e Poshtme, Osek Pashë, Palabardhë, Qerim, Sopot, Trakaniq.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i ndërprerësit.

· Dalja 10 kV Dobroshi (Kodi: 80080007) prej orës 12:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: fshatrat: Batushë, Berjah, Brovinë, Rr.Dedë Gjon Luli (një pjesë), Dobrosh, Hereç, Rr.Lekë Dukagjini, Molliq, Nivokaz, Osek Hilë(një pjesë), Pacaj, Rr.Pashko Vasa, Skivjan (një pjesë), Stubëll.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i ndërprerësit.

· Dalja 10 kV Piskota (Kodi: 80080008) prej orës 12:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Rr.Adonis Byci, Rr.Ahmet Korenica, Carrapatok, Dardania, Rr.Dedë Gjon Luli, Rr.Ibrahim Fehmiu, Rr.Lekë Dukagjini, Rr.Mark Lleshi, Rr.Mark Malota, Rr.Mithat Frashëri, Rr.Nënë Tereza, Rr.Pashko Vasa, Rruga Tivarit.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i ndërprerësit.

· Dalja 10 kV Skivjani (Kodi: 80080009) prej orës 13:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Bitesh, Dobrixhë, Dujakë, Firajë, Hereç, Jasiq, Novosellë e Epërme, Novosellë e Poshtme, Osek Hilë(një pjesë), Osek Pashë, Plançor, Skivjan.

.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i ndërprerësit.

· Dalja 10 kV Dalja e 5 (Kodi: 80080013) prej orës 13:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Rr.14 Qershori, Rr.Bajram Curri, Rr.Bujar Roka, Rr.Demush Taha, Rr.Dërgut Vokshi, Rr.Hasan Dashi, Rr.Luigj Gurakuqi, Rr.Mark Malota, Rr.Mihail Grameno, Rr.Mithat Frashëri, Rr.Nënë Tereza, Rr.Përmet Vula, Rr.Shefki Shasivari, Rr.Tahir Efendija.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i ndërprerësit.

· Dalja 10 kV Ereniku (Kodi: 80080011) prej orës 14:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Rr.Fehmi Agani, Lugbunari, Rr.Nënë Tereza, Qerim, Rr.Sadik Pozhegu, Rr.Ëesley Clark.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i ndërprerësit.

· Dalja 10 kV Cermjani (Kodi: 80080012) prej orës 14:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: fshatrat: Bardhaniq, Bare e Madhe, Bec, Bërdosana, Cermjan, Doblibarë, Gërgoc, Jabllanicë, Kodrali, Krlan, Meqe, Netiç, Rashkoc, Vraniq, Zhabel, Zhdrellë.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i ndërprerësit.

Gjilan

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 02.02.2018 në TS 110/10 kV Gjilani 5 do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Spitali (Kodi: 63000018) prej orës 11:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: pjesa pas Spitalit dhe Kodra e Dëshmorëve.

Arsyeja e ndërprerjes: Kontrollimi i sasisë se vajit.

Mitrovicë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 02.02.2018 në TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet.

· Dalja 10 kV Likovci (Kodi: 74000001) prej orës 10:30 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Kryshefc, Morinë, Makermal, Polluzhë, Shtuticë, Likofc i Ri, Rezallë,Tushillë, Rezallë e Re, Likofc, Obri e Ulët, Murgë, Plluzhinë dhe Ticë.

Arsyeja e ndërprerjes: Kalimi i përçuesve nga shtylla e vjetër në shtyllën e re.

Prizren

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 02.02.2018 në TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Mushtishti (Kodi: 32000002) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Sopija I, Sopija II, Dubrava, Mushtishti, Savrova, Bukoshi, Vraniqi dhe Baqevci.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i transformatorit të mbingarkuar në TS Delloc.

Ferizaj

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 02.02.2018 në TS 110/6 kV Han i Elezit do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Paldenica (Kodi:42000005) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Paldenica, Pompa “Alba oil”, Axhamët, Dimca dhe Dremjaku.

Arsyeja e ndërprerjes: Dislokimi i përkohshëm i LP 6kV.

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 02.02.2018 në TS 35/10 kV Lipjan do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Bonita (Kodi: 41047006) prej orës 10:30 deri në ora 11:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Shkolla e Mesme dhe Mulliri Agroprodukt.

Arsyeja e ndërprerjes: Mbrojtje rele.

2.

Më 02.02.2018 në TS 35/10 kV Lipjan do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Coca-Cola (Kodi: 41047004) prej orës 12:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Koka-kolla.

Arsyeja e ndërprerjes: Mbrojtje rele.

3.

Më 02.02.2018 në TS 35/10 kV Lipjan do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Dajti (Kodi: 41047007) prej orës 13:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: Besa.

Arsyeja e ndërprerjes: Mbrojtje rele.

4.

Më 02.02.2018 në TS 35/10 kV Lipjan do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Shkolla e Mesme (Kodi: 41047006) prej orës 14:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Shkolla e Mesme dhe Mulliri Agroprodukti.

Arsyeja e ndërprerjes: Mbrojtje rele.

5.

Më 02.02.2018 në TS 110/35/10 kV Bibaj do të ndërprehet Transformatori T-3, me ç’ rast pa furnizim me energji elektrike do të mbesin daljet 10kV:

· Dalja 10 kV Drejtimi i qytetit (Kodi: 40000001) prej orës 10:30 deri në ora 13:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Qyteti (një pjesë), rr. Rexhep Bislimi, rr. Hasan Prishtina, TS Pylltaria dhe grupi i bizneseve.

Arsyeja e ndërprerjes: Testimi i pikave matëse.

· Dalja 10 kV Drejtimi I fshatrave (Kodi: 40000002) prej orës 10:30 deri në ora 13:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Fshati i Vjeter, Dardania, Sojeva, Mirosala, Bibaj, Zllatari .

Arsyeja e ndërprerjes: Testimi i pikave matëse.

· Dalja 10 kV Rexhep Bislimi (Kodi: 40000003) prej orës 10:30 deri në ora 13:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr. Rexhep Bislimi, rr. Hasan Prishtina, Pylltaria, rr. e Varoshit dhe Kisha Katolike.

Arsyeja e ndërprerjes: Testimi i pikave matëse.

· Dalja 10 kV Vllëzerit Gërvalla (Kodi: 40000004) prej orës 10:30 deri në ora 13:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr. Magjistralja Prishtinë-Shkup ( pjesa prej urës deri te HIB Petroli), rrugët: Vëllezërit Gërvalla, 28 Nëntori, Astrit Bytyçi, Haki Braha, Emin Duraku (një pjesë), rruga e Talinovcit dhe Lagjja e Re.

Arsyeja e ndërprerjes: Testimi i pikave matëse.

· Dalja 10 kV Komogllava (Kodi: 40000009) prej orës 10:30 deri në ora 13:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Komogllava, një pjesë e Fshatit të Vjetër, një pjesë e Bibajve dhe një pjesë e Gërlicës.

Arsyeja e ndërprerjes: Testimi i pikave matëse.

Pejë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 02.02.2018 në TS 35/10 kV Peja 2 do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Maja e Zezë (Kodi:50051007) prej orës 08:00-11:00 dhe prej orës 14:00-17:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Gjimnazi, Kisha Ortodokse, Lidhja rezervë TS-7/2, KFOR-i Italian dhe argjentinas.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime në projektin Llot 14.

Komentet

Komente

Sqarim: Ndalohen fyerjet dhe përdorimi i gjuhës ofenduese. INFOSOT mban të drejtën e publikimit ose jo të një komenti të caktuar. Përmbajtja e komenteve nuk pasqyron, qëndrim editorial të redaksisë së portalit INFOSOT. Ju faleminderit për mirëkuptimin!
Konkurs për gazetarë dhe praktikantë
artikull i sponzorizuar


Djali i deputetit nga Tetova në mesin e të vdekurve në aksidentin tragjik

Djali i deputetit nga Tetova në mesin e të vdekurve në aksidentin tragjik

Ilir Meta: Ngushëllime dhe solidaritet vëllazëror për aksidentin tragjik në Shkup

Ilir Meta: Ngushëllime dhe solidaritet vëllazëror për aksidentin tragjik në Shkup

QKUK-ja fiton çdo ditë nga 2 mijë euro nga pagesat e parkingut, ankohen qytetarët

QKUK-ja fiton çdo ditë nga 2 mijë euro nga pagesat e parkingut, ankohen qytetarët

Thaçi ngushëllon familjarët e viktimave të aksidentit tragjik në Shkup

Thaçi ngushëllon familjarët e viktimave të aksidentit tragjik në Shkup

Ish-ministri i LDK’së: Taksa, vendim legjitim – Kosova s’do ta humbë përkrahjen amerikane

Ish-ministri i LDK’së: Taksa, vendim legjitim – Kosova s’do ta humbë përkrahjen amerikane

Prokuroria kërkon t’i bëhet analiza e gjakut dhe urinës, vozitësit të autobusit të aksidentit tragjik

Prokuroria kërkon t’i bëhet analiza e gjakut dhe urinës, vozitësit të autobusit të aksidentit tragjik

Thaçi: Nëse nuk hiqet taksa për Kosovën do të ketë masa

Thaçi: Nëse nuk hiqet taksa për Kosovën do të ketë masa

Veseli: I pikëlluar nga aksidenti në Shkup, ngushëllime familjeve të viktimave

Veseli: I pikëlluar nga aksidenti në Shkup, ngushëllime familjeve të viktimave

Boll Hashim me intervista, Ramush Haradinaj ka të drejtë!

Boll Hashim me intervista, Ramush Haradinaj ka të drejtë!

Pacolli: Serbia s’mund të na prishë kurrë me Amerikën

Pacolli: Serbia s’mund të na prishë kurrë me Amerikën

10 të vdekur nga aksidenti tragjik në rrugën Shkup-Tetovë

10 të vdekur nga aksidenti tragjik në rrugën Shkup-Tetovë

SHBA akuzon ish-zyrtaren e Forcave Ajrore se ka spiunuar për Iranin

SHBA akuzon ish-zyrtaren e Forcave Ajrore se ka spiunuar për Iranin

Korporata Energjetike e Kosovës dhe Komuna e Obiliqit këtë vit do të fillojnë projektet me të mëdha në fushën mjedisit

Korporata Energjetike e Kosovës dhe Komuna e Obiliqit këtë vit do të fillojnë projektet me të mëdha në fushën mjedisit

Arifi: Taksa nuk pezullohet

Arifi: Taksa nuk pezullohet

Tre viktima në aksidentin e autobusit në autostradën Shkup-Tetovë

Tre viktima në aksidentin e autobusit në autostradën Shkup-Tetovë

Molliqaj: Kurti e quante Mustafën ‘argat të Serbisë’, tash po bashkëpunojnë

Molliqaj: Kurti e quante Mustafën ‘argat të Serbisë’, tash po bashkëpunojnë