KEDS punon në projekte investive, paralajmërohen ndërprerje të detyrueshme të rrymës

27.11.2020 18:18
Rreshtat+- AShkronjat+- Printo
KEDS punon në projekte investive, paralajmërohen ndërprerje të detyrueshme të rrymës

Arsyeja: Punime në projekte investive.

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet

29.11.2020

Prishtinë

1.

Në NS 110/10kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

NS 10/0.4 kV Bërnica e Epërme 1 (kodi: 13000001004) prej orës 10:30 deri në ora 15:30

Vendet: Bërnica e Epërme 1 .

Arsyeja: Punime në rrjetin e tensionit të ulët.

Punime nga palët e treta

29.11.2020

Gjakovë

1.

Në TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

LP 10kV Medicina e Punës (Kodi: 80080031) prej orës 09:00 deri në ora 14:30

Vendet: Kompresori -Medicina e Punës.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit.

30.11.2020

Punime të domosdoshme për sigurinë e sistemit

Pejë

1.

TS 35/10kV Gurrakoci do të ndërprehet:

Dalja 10kV Dobrusha (Kodi: 50052001) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

Vendet: Fshatrat Prekallë, Dobrushë, Kashicë, Dobrushë e Epërme, Staradran, Elshan, Berisha, Mavraj, Llugat e Poshtme dhe të Epërme dhe Ruhot.

Arsyeja: Ndërrim shtylle të tensionit të mesëm Prigod – Zeqirajt.

Prizren

1.

Nga TS 110/35/10 kV Prizreni 1 do të ndërprehet:

LP 10kV Rahoveci (kodi: 30000015) prej 10:00 deri në ora 16:00

Vendet: Euro Graniti, Atmaxha I, Atmaxha II, Tupeci I, Tupeci II, Tupeci III, Landovica, Tulltorja I dhe Tulltorja II.

Arsyeja: Ndërrimi i izolatorëve, shtrëngimi i përçuesve dhe pastrimi i trasesë.

Gjakovë

1.

TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

LP 10kV Piskota (kod: 80080008 ) në dy termine nga ora 10:00 deri 10:15 dhe nga ora 14:45 deri në orën 15:00

Arsyeja: Krijimi i kushteve të sigurisë për punë, manipulim me ndarës të tensionit të mesëm.

NS 10/0.4kV TS 37 (kod: 80080008216 ) prej orës 10:00 deri 15:00.

Vendet: Adonis Byci, Ahmet Korenica, Carrapatok, Dardania, Dedë Gjon Luli, Ibrahim Fehmiu, Lekë Dukagjini, Mark Lleshi, Mark Malota, Mithat Frashëri, Nënë Tereza, Pashko Vasa dhe Tivari.

Arsyeja: Ndërrimit të ormanave të tensionit të ulët (panelave).

30.11.2020

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Në NS 110/10kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

NS 10/0.4 kV Bërnica e Epërme 1 (kodi: 13000001004) prej orës 10:30 deri në ora 15:30

Vendet: Bërnica e Epërme 1.

Arsyeja: Punime në rrjetin e tensionit të ulët.

2.

Nga TS 35/10 kV Parku i Biznesit do te ndërprehet:

TS 10/04 kV Komoran te shkolla (kodi: 16023007101) prej orës 08:00-17:00

Vendet: Komoran te Shkolla.

Arsyeja: Shkyçja e konsumatorëve nga rrjeti i vjetër dhe rikyçja në rrjetin e ri nëntokësor.

3.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do te ndërprehet:

LP 10kV nr.37 Stabilimenti (kodi: 11000016) prej orës 10:00 deri në ora 12:00

Vendet: Bregu i Diellit Zona Lindje: rr. Vëllëzerit Gërvalla, rr.Ahmet Haxhia, rr. Holger Petersen dhe Ernest Koliqi.

Arsyeja: Selektimi i kabllove.

4.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do te ndërprehen:

NS 10/04kV Normalja-Gjin Gazulli 1 (kodi: 11000010045) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

NS 10/04kV Sofali 1 (kodi: 11000010046) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

NS 10/04kV Kadri Batusha –Objekti banesor (kodi: 11000010185) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

NS 10/04kV Konsumatorët e rr.Shpëtim Robaj (kodi: 11000010212) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

NS 10/04kV Sofali 3 ZPRR 2016 (kodi: 11000010253) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

NS 10/04kV Ndriçimi Gërmia (kodi: 11000010050) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

NS 10/04kV Sofalia 2 (kodi: 11000010113) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

NS 10/04kV Normalja 2 AUK (kodi: 11000010114) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

NS 10/04kV Bazeni-Gërmia (kodi: 11000010047) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

NS 10/04kV Villa Gërmia (kodi: 11000010048) prej orën 09:00 deri në ora 21:00

NS 10/04kV Restoranet Gërmi (Freskia, Lira) (kodi: 11000010049) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

NS 10/04kV Hysni Jusaj (kodi: 11000010266) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: rr.Labëria, rr.Ilirida, Bota Sot, Gjimnazi “Gjin Gazulli”, Sofalia, Villa Gërmia, Pishina Gërmia, AUK.

Arsyeja: Ndërrimi i kthinave të tensionit të mesëm në TS Normalja-Gjin Gazulli 1.

5.

Nga TS 110/35/10kV Prishtina 1 dhe TS 220/35kV Elektrana A do të ndërprehet:

NS 35/10kV Fushë-Kosova komplet dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV prej orës 04:00 deri në ora 06:00

Vendet: Ana e djathtë te qytetit të Fushë-Kosovës, Banesat Bresje Fushë-Kosovë, Tregu, Ambullanta Bresje, Bogujevci, Alumili, Kisha Bresje, Pjesa te Tregu- Uglari komplet, një pjesë të Fushë-Kosovës ana e djathtë deri te TS Çeku, Pompat e Ujësjellësit, Sole Kosova, Migrosi, IMF Kosova, Mulliri Fushë- Kosovë, Banesat e Reja, Qendra e Fushë-Kosovës te Stacioni i Trenit dhe ana majtë deri te rruga e çerdhes, Nakarada, Dardhishta, Lismiri, lagjja Tërnavët, Vragoli, Miradi e Ulët (nje pjese), Batusa, Henci, Lagja 29 dhe Pompen FAM GAS, Mesbardhi I, Mesbardhi II, Bardh i Vogël, Albana e Vogël, Sllatina e Vogël II, Albana e Madhe te Shaljanët, FSK, Fabrika e ushqimit të kafshëve, Hekurudhat e Kosovës Fushë- Kosovë, Petrol Company, Shtypshkronja “Zeri”, Asllani, Dimi, Banesat e Apollonisë, PTK-ja dhe Banesat e Pozhegut, Lagjja 28, pjesa e Fushë-Kosovës pas Hekurudhës, Kuzmini dhe Bardhi i Madh dhe Miradi e Epërme.

Arsyeja: Energjizimi i kthinave të reja.

Prizren

1.

Në NS 110/10kV Theranda do te ndërprehet:

Dalja 10 kV Theranda (kodi: 32000016) prej ores 08:00 – 20:00

Vendet: Rrugët: 560 Brigada 123, 563 Nëna Terezë, 570 Mulla Nura (një pjesë), 571 Garibaldi, 580 Vinston Çreçili (një pjesë), 582 Ismail Qemali, 583 Endrit Kavaja, 594 Hajdin Berisha, 595 Enver Bytyqi, Qendra Zejtare dhe një pjesë e Therandës.

Arsyeja: Punimi i lidhëseve dhe energjizimi i kabllove te reja në kuadër të projektit Sheshi Suharekë.

2.

Në NS 110/10kV Theranda do te ndërprehet:

Dalja 10 kV Reshtani (kodi: 32000017) prej orës 08:00 – 20:00

Vendet: Rrugët: 560 Brigada 123 (një pjesë), 561 Skënderbeu, 562 Milit Kryeziu, 563 Nëna Terezë (një pjesë), 570 Mulla Nura (një pjesë), 571 Garibaldi, 573 Kenan Halimi, 574 Zekë Bajraktari (një pjesë), 575 Xhavit Bajraktari (një pjesë), 597 Migjeni, Skënderbeu si dhe një pjesë e Reshtanit dhe Therandës.

Arsyeja: Punimi i lidhëseve dhe energjizimi i kabllove të reja në kuadër të projektit Sheshi Suharekë.

Punime nga palët e treta

30.11.2020

Gjilan

1.

TS 35/10 kV Kllokot do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Sllatina (Kodi 61065002) nga ora 10:00 -14:00

Vendet: fshatrat: Pozharan, Sadovinë e Çerkezëve, Sllatinë e Poshtme, Sllatinë e Epërme dhe Tërstenik.

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit të tensionit të mesëm sipas zgjidhjes teknike.

Mitrovicë

1.

TS 110/10 kV Mitrovica 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Sollana (Kodi 70000008) nga ora 10:00 -16:00

Vendet: Rrugët: Ahmet Delija, Avni Rrustemi, Arnold Half (një pjesë), Ago Agaj, Brigada 142, Dëshmorët e Kombit, Mbretëresha Teuta (një pjesë), Magjistralja e Adriatikut (një pjesë), Nusa Beqiri (një pjesë), Gazmend Baliu, Gjergj Fishta, Pjetër Budi, Rozafa (një pjesë), Rashit Deda, Korça, Selman Vojvoda, Sami Gashi, Sefë Kosharja (një pjesë),Shkodra (një pjesë), Ura e Gjakut dhe një pjesë e Shipolit dhe Vaganicës.

Arsyeja: Zhvendosja e TSB për 6 m, vendosja e TS Blinde (e re), TS (i ri) Sn=1000 kVA, Paneli TU 0.4 kV (i ri), ndërsa kthinat do të përdoren nga TSB (ekzistuese).

01.12.2020

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Në NS 110/10kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

NS 10/0.4 kV Bërnica e Epërme 1 (kodi: 13000001004) prej orës 10:30 deri në ora 15:30

Vendet: Bërnica e Epërme 1.

Arsyeja: Punime në rrjetin e tensionit të ulët.

2.

Nga TS 35/10 kV Parku i Biznesit do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Komoran te shkolla (kodi: 16023007101) prej orës 08:00 deri në ora 17:00

Vendet: Komoran te Shkolla.

Arsyeja: Shkyçja e konsumatorëve nga rrjeti i vjetër dhe rikyçja në rrjetin e ri nëntokësor.

Komentet

Sqarim: Ndalohen fyerjet dhe përdorimi i gjuhës ofenduese. INFOSOT mban të drejtën e publikimit ose jo të një komenti të caktuar. Përmbajtja e komenteve nuk pasqyron, qëndrim editorial të redaksisë së portalit INFOSOT. Ju faleminderit për mirëkuptimin!


Belgjika bën thirrje për përfundimin e dialogut Kosovë – Serbi me një marrëveshje historike

Belgjika bën thirrje për përfundimin e dialogut Kosovë – Serbi me një marrëveshje historike

Obradoviq: Dokumenti jozyrtar për ndryshimin e kufijve i jep karburant Kurtit

Obradoviq: Dokumenti jozyrtar për ndryshimin e kufijve i jep karburant Kurtit

11 viktima e 364 raste të reja me COVID-19 në Kosovë

11 viktima e 364 raste të reja me COVID-19 në Kosovë

Mosbesim ndaj vaksinave si pasojë e  lajmeve të rreme

Mosbesim ndaj vaksinave si pasojë e lajmeve të rreme

Mbyllet spitali Covid-3 në Tiranë, shkak bëhet ulja e numrit të pacientëve

Mbyllet spitali Covid-3 në Tiranë, shkak bëhet ulja e numrit të pacientëve

A do t’iu konfiskohet pasuria edhe qytetareve të zakonshëm me ligjin e ri?

A do t’iu konfiskohet pasuria edhe qytetareve të zakonshëm me ligjin e ri?

Të ndryshojë preambula për Kosovën në kushtetutën serbe, Daçiq: Histori boshe

Të ndryshojë preambula për Kosovën në kushtetutën serbe, Daçiq: Histori boshe

Mbetet ora policore, hapet gastronomia – këto janë masat që pritet t’i miratojë sot Qeveria

Mbetet ora policore, hapet gastronomia – këto janë masat që pritet t’i miratojë sot Qeveria

Izraeli shfuqizon masën për vendosje të maskës në ambiente të jashtme

Izraeli shfuqizon masën për vendosje të maskës në ambiente të jashtme

Vuçiq flet për mundësinë e ndryshimit të kufijve në Ballkan dhe bashkimin e Kosovës me Shqipërinë

Vuçiq flet për mundësinë e ndryshimit të kufijve në Ballkan dhe bashkimin e Kosovës me Shqipërinë

Kurteshi: Shumica e medieve në Kosovë – produkt i krimit të organizuar

Kurteshi: Shumica e medieve në Kosovë – produkt i krimit të organizuar

Deputetja e LDK-së: Pushteti “Krejt dhe Drejt” po i frikëson gazetarët

Deputetja e LDK-së: Pushteti “Krejt dhe Drejt” po i frikëson gazetarët

Mitrovicë: Konflikti në mes të dy policëve që la të vdekur një person dhe tre të plagosur

Mitrovicë: Konflikti në mes të dy policëve që la të vdekur një person dhe tre të plagosur

Mavraj: Më habiti pakëz nënshtetësja gjermane me thirrjet për aksion kundër mediave, të tjerët jo

Mavraj: Më habiti pakëz nënshtetësja gjermane me thirrjet për aksion kundër mediave, të tjerët jo

Biznesmeni i njohur i dyshuari për vrasjen e të riut në Mitrovicë

Biznesmeni i njohur i dyshuari për vrasjen e të riut në Mitrovicë

Super Akil Gjakova, fiton të artën në Kampionatin Evropian

Super Akil Gjakova, fiton të artën në Kampionatin Evropian