KEDS punime në rrjet, ndërprerje të domosdoshme në rrymës në disa qytete e fshatra

06.01.2021 17:37
Rreshtat+- AShkronjat+- Printo
KEDS punime në rrjet, ndërprerje të domosdoshme në rrymës në disa qytete e fshatra

Arsyeja: Punime të domosdoshme për siguri të sistemit.

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet

08.01.2021

Prizren

1.

Nga TS 110/35/10kV Prizreni 1 do të ndërprehet:

NS 35/10kV Dikanca (kodi 300370) dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV prej orës 12:00 deri në ora 12:40

Vendet: fshatrat: Baçkë, Dikancë, Leshtan dhe Radesh, Brod dhe ”FRIGO FOOD E.I”SH.P.K. në Dikancë.

Arsyeja: Ndërrimi i grupeve matëse 10kV.

Vërejtje: Gjatë kësaj ndërprerje afektohet HC Frigofood (Kodi: 30037001001).

2.

TS 35/10 kV Dragash do të nderprehet:

Dalja 10 kV Bellobradi ( Kodi : 30036008) prej ores 11:30-12:30

Vendet: fshatrat: Bellobradë, Brrut, Kapre, Kosavë, Plavë, Pllajnik, Shajnë, Xërxë, Zgatar dhe Zym i Sharrit.

Arsyeja: Rregullimi i ndërprerësit të fuqisë.

Prishtinë

1.

Në NS 110/10kV Prishtina 5 nga dalja 10 kV j5 Bardhosh do të ndërprehen:

TS 10/0.4 kV Bërnica e Epërme 1 ( kodi: 13000001004) prej orës 11:00 -14:00

TS 10/0.4 kV Bërnica e Epërme 2 ( kodi: 13000001005) prej orës 11:00 -14:00

TS 10/0.4 kV Siqeva 1 ( kodi: 13000001007) prej orës 11:00 -14:00

TS 10/0.4 kV Siqeva 2 ( kodi: 13000001008) prej orës 11:00 -14:00

TS 10/0.4 kV Sharbani i Epërm ( kodi: 13000001009) prej orës 11:00 -14:00

TS 10/0.4 kV Nëntë Vëllezërit ( kodi: 13000001081) prej orës 11:00 -14:00

Vendet: Bërrnicë, Siqevë, Sharban dhe gurthyesi.

Arsyeja: Punimin e urave të dyfishta tokëzimin e konzollave.

Gjilan

1.

Në NS 110/10kV Kamenica nga dalja 10 kV Hogoshti do të ndërprehen:

TS 10/0.4 kV Kopornica 4 ( kodi: 62000001110) prej orës 10:00 -14:00

TS 10/0.4 kV Prapashtica -mini ( kodi: 62000001111) prej orës 10:00 -14:00

TS 10/0.4 kV Kolloleq ( kodi: 62000001112) prej orës 10:00 -14:00

TS 10/0.4 kV Shipashnicë e Ulët ( kodi: 62000001113) prej orës 10:00 -14:00

TS 10/0.4 kV Shipashnicë e Ulët ( kodi: 62000001114) prej orës 10:00 -14:00

TS 10/0.4 kV Shipashnicë e Epërme ( kodi: 62000001115) prej orës 10:00 -14:00

TS 10/0.4 kV Shipashnic e Epërme ( kodi: 62000001116) prej orës 10:00 -14:00

TS 10/0.4 kV Kranidell Repetitori ( kodi: 62000001117) prej orës 10:00 -14:00

TS 10/0.4 kV Kranidell 1 ( kodi: 62000001118) prej orës 10:00 -14:00

TS 10/0.4 kV Kranidell 2 ( kodi: 62000001119) prej orës 10:00 -14:00

TS 10/0.4 kV Kranidell 1 ( kodi: 62000001120) prej orës 10:00 -14:00

TS 10/0.4 kV Pompa e ujit Kopernicë ( kodi: 62000001159) prej orës 10:00 -14:00

Vendet: Shipanicë e Epërme, Shipanicë e Poshtme Kolloleq, Kranidel dhe Satllar.

Arsyeja: Kalimi i përçuesve në shtylla të reja.

08.01.2021

Punime sipas projekteve investive

Prishtinë

1.

NS 110/10kV Drenas do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Gllobari 2 (Kodi:16100028) prej orës 08:00 – 15:00.

Vendet: Gllobari, Vërboci, Tërsteniku, Çikatovë, Gllanasellë dhe Dobrosheci.

Arsyeja: Ngritja e shtyllave nën tension.

2.

NS 35/10 kV Parku i Biznesit do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Komoran te shkolla (kodi: 16023007101) prej orës 08:00 – 17:00

Vendet: Komoran te shkolla.

Arsyeja: Shkyçja e konsumatorëve nga rrjeti i vjetër dhe rikyçja në rrjetin e ri nëntokësor.

3.

Në NS 110/10kV Drenas do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Llapushnik te Gashët ( kodi: 16100005046) prej orës 08:00 -17:00

Vendet: Lagjja Gashët.

Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri.

Ferizaj

1.

Në NS 110/35/10kV Ferizaj nga dalja 10 kV Vëllezërit Gërvalla do të ndërprehen:

TS 10/0.4 kV Mekatyp-KS ( kodi: 40000004223) prej orës 09:00 -21:00

TS 10/0.4 kV Guri 1 ( kodi: 40000004230) prej orës 09:00 -21:00

TS 10/0.4 kV Viva rr.Bajrami ( kodi: 40000004231) prej orës 09:00 -21:00

TS 10/0.4 kV Ve-tro-isolag ( kodi: 40000004260) prej orës 09:00 -21:00

TS 10/0.4 kV V.Gërvalla II ( kodi: 40000004219) prej orës 09:00 -21:00

TS 10/0.4 kV 28 Nëntori e re ( kodi: 40000004252) prej orës 09:00 -21:00

TS 10/0.4 kV 28 Nëntori -blinda ( kodi: 40000004242) prej orës 09:00 -21:00

TS 10/0.4 kV Privat – ekskavatori ( kodi: 40000004221) prej orës 09:00 -21:00

TS 10/0.4 kV Muhabi Berisha ( kodi: 40000004222) prej orës 09:00 -21:00

TS 10/0.4 kV 28 Nentri MBTS ( kodi: 40000004243) prej orës 09:00 -21:00

TS 10/0.4 kV Kadri Zeka ( kodi: 40000004220) prej orës 09:00 -21:00

TS 10/0.4 kV Dogani ( kodi: 40000004227) prej orës 09:00 -21:00

TS 10/0.4 kV Stabilimenti shpërndarës 1 ( kodi: 40000004218) prej orës 09:00 -21:00

TS 10/0.4 kV( kodi: 40000004282) prej orës 09:00 -21:00

TS 10/0.4 kV ( kodi: 40000004283) prej orës 09:00 -21:00

Vendet: rr. Vëllezërit Gërvalla, rr. 28 Nentori dhe bizneset private.

Arsyeja: Energjizimi i kabllove të reja.

09.01.2021

Punime sipas projekteve investive

Prishtinë

1.

Në NS 35/10kV Batllava do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Batllava (kodi: 14015001) prej ores 08:00 – 16:00

Vendet: Batllava, Gërdovci, Bellopoja dhe Lluga.

Arsyeja: Energjizimi i LP të ri.

Ferizaj

1.

Në NS 110/35/10kV Ferizaj do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Qyteti (kodi: 40000001) prej ores 09:00 – 13:00

Vendet: rrugët: Adrian Krasniqi, Agim Bajrami (një pjesë), Aleksandër Gjaovani (një pjesë), Ali Hadri (një pjesë), Avni Rrustemi, Dërvish Shaqa, Trepçës, Elhami Hasani, Fan Noli, Fshati Vjetër (magjistralja Kaçanik), Gursel e Bajram Sylejmanit, Hasan Prishtina, Hasan Remniku, Iljaz Kodra, Isref Begolli, Kalabrisë (një pjesë), Kemajl Etemi (1 konsumator), lagjëja e Qiraxhive (një pjesë), Magjistralja Ferizaj-Kaçanik, Magjistralja Ferizaj-Prishtinë, Migjeni, Milihat Ajeti, Mujadin Aliu (një pjesë), Muskim Mulliqi (një pjesë), Oso Kuka, Petar Koqiq, Rexhep Bislimi, Qiragji, Softaj, Tefik Idrizi, Tetovës, Tomas Mandela, Varosh, Vezir Jashari, Zenjullah Zejna, fshati Bibaj (një pjesë) dhe Greme (1 konsumator).

Arsyeja: EnergjizimiiI kabllove të reja.

2.

Në NS 110/35/10kV Lipjan nga dalja 10 kV QMI do të ndërprehen:

TS 10/0.4 kV Atlantik Group SH.P.K (kodi: 41000011315) prej orës 09:30 – 17:00

TS 10/0.4 kV N.P Viktoria Invest Internacional (kodi: 41000011386) prej orës 09:30 – 17:00

TS 10/0.4 kV Gazmend Shmesi Hasani (kodi: 41000011436) prej orës 09:30 – 17:00

TS 10/0.4 kV Candeo L.L.C (kodi: 41000011415) prej orës 09:30 – 17:00

TS 10/0.4 kV Graast Sh.p.k (kodi: 41000011293) prej orës 09:30 – 17:00

Vendet: Atlantik Group, Viktoria Invest Internacional, Gazmend Shmesi Hasani, Candeo L.L.C dhe Graast sh.p.k

Arsyeja: Punimi i 4 set kokave kabllovike të brendsheme.

3.

Në NS 110/35/10kV Ferizaj nga dalja 10 kV Rexhep Bislimi do të ndërprehen:

TS 10/0.4 kV Shën Jeronimi ( kodi: 40000003201) prej orës 09:00 -21:00

TS 10/0.4 kV f&a Inxhinjeringu ( kodi: 40000003206) prej orës 09:00 -21:00

TS 10/0.4 kV Qendra e Kompetencës ( kodi: 40000003247) prej orës 09:00 -21:00

TS 10/0.4 kV RE-ing ( kodi: 40000003204) prej orës 09:00 -21:00

TS 10/0.4 kV Hasan Prishtina ( kodi: 40000003205) prej orës 09:00 -21:00

TS 10/0.4 kV Kisha Katolike II ( kodi: 40000003209) prej ores 09:00 -21:00

TS 10/0.4 kV Bibaj e re ( kodi: 40000003202) prej orës 09:00 -21:00

TS 10/0.4 kV Pylltaria ( kodi: 40000003203) prej orës 09:00 -21:00

TS 10/0.4 kV Fakulteti i Shkencave ( kodi: 40000004257) prej orës 09:00 -21:00

Vendet: Rr. M25-3 (një pjesë), bizneset komerciale, Kisha, Fakulteti i shkencave dhe Qendra e Kompetencës.

Arsyeja: Energjizimi i kabllove të reja.

Komentet

Sqarim: Ndalohen fyerjet dhe përdorimi i gjuhës ofenduese. INFOSOT mban të drejtën e publikimit ose jo të një komenti të caktuar. Përmbajtja e komenteve nuk pasqyron, qëndrim editorial të redaksisë së portalit INFOSOT. Ju faleminderit për mirëkuptimin!


Dritan Abazoviqi merret në pyetje nga policia

Dritan Abazoviqi merret në pyetje nga policia

Ritmi i vaksinimit: Shqipëria e para, Kosova e parafundit

Ritmi i vaksinimit: Shqipëria e para, Kosova e parafundit

Mediat austriake: Qeveria Kurti u është sulur mediave, dëshiron ta mbyllë RTK-në

Mediat austriake: Qeveria Kurti u është sulur mediave, dëshiron ta mbyllë RTK-në

Moti për dy ditët e ardhshme

Moti për dy ditët e ardhshme

Përgatitet padi ndaj Ministrisë së Shëndetësisë

Përgatitet padi ndaj Ministrisë së Shëndetësisë

Gastronomët protestojnë kundër masave në Maqedoninë e V.

Gastronomët protestojnë kundër masave në Maqedoninë e V.

Sveçla takohet me Orlandon, flasin për luftimin e krimit të organizuar

Sveçla takohet me Orlandon, flasin për luftimin e krimit të organizuar

Sindikata kërkon shkarkimin e Bordit të RTK-së

Sindikata kërkon shkarkimin e Bordit të RTK-së

Shqipëria siguron nga BE edhe 145 mijë doza të vaksinës Pfizer

Shqipëria siguron nga BE edhe 145 mijë doza të vaksinës Pfizer

Ministri gjerman: Vaksinat për Ballkanin Perëndimor janë dëshmi solidariteti

Ministri gjerman: Vaksinat për Ballkanin Perëndimor janë dëshmi solidariteti

Osmani në takim me Abbott: Orientimi afatgjatë strategjik i Kosovës mbetet anëtarësimi në NATO

Osmani në takim me Abbott: Orientimi afatgjatë strategjik i Kosovës mbetet anëtarësimi në NATO

Merret vendim për organizimin e mësimit plotësues në arsimin parauniversitar

Merret vendim për organizimin e mësimit plotësues në arsimin parauniversitar

14 viktima dhe 442 raste të reja me COVID-19

14 viktima dhe 442 raste të reja me COVID-19

Organizohet Forumi i III-të Biznesor me Greqinë, me fokus sektorin e energjisë

Organizohet Forumi i III-të Biznesor me Greqinë, me fokus sektorin e energjisë

Aktakuzë ndaj dy zyrtarëve të Komunës së Suharekës

Aktakuzë ndaj dy zyrtarëve të Komunës së Suharekës

Të hënën Kuvendi mbanë seancë për vaksinat

Të hënën Kuvendi mbanë seancë për vaksinat