KEDS-i njofton për ndërprerje të rrymës, shkak punimet në rrjet

03.12.2020 17:21
Rreshtat+- AShkronjat+- Printo
KEDS-i njofton për ndërprerje të rrymës, shkak punimet në rrjet

Për shkak të punimeve në rrjet dhe punimeve të domosdoshme për siguri të sistemit, KEDS-i ka njoftuar për ndërprerjet e rrymës.

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet

04.12.2020

Punime të domosdoshme për siguri te sistemit

Gjakovë

1.

Në NS 35/10 kV Xërxa do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Denji (kodi: 82081007) prej orës 09:00 deri në ora 10:00

Vendet: fshatrat: Çifllak, Denjë, Dobidol, Guri Kuq, Kaznik, Kramovik, Polluzhë, Rakovinë, Ratkoc (një pjesë).

Arsyeja: Demontimi i shtyllave të tensionit të mesëm në degëzimin e Çifllakut.

05.12.2020

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Në NS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehen:

NS 10/04kV Normalja-Gjin Gazulli 1 (kodi: 11000010045) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

NS 10/04kV Sofali 1 (kodi: 11000010046) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

NS 10/04kV Kadri Batusha -obj.ban. (kodi: 11000010185) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

NS 10/04kVKons. e rr.Shpëtim Robaj (kodi:11000010212) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

NS 10/04kV Sofali 3 ZPRR 2016 (kodi: 11000010253) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

NS 10/04kV Ndriçimi Gërmi (kodi: 11000010050) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

NS 10/04kV Sofalia 2 (kodi: 11000010113) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

NS 10/04kV Normalja 2 AUK (kodi: 11000010114) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

NS 10/04kV Bazeni-Gërmi (kodi: 11000010047) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

NS 10/04kV Villa Gërmia (kodi: 11000010048) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

NS 10/04kV Restorani Gërmi (Freskia,Lira)(kodi: 11000010049 prej 09:00 deri në ora 21:00

NS 10/04kV Hysni Jusaj (kodi: 11000010266) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: rr.Labëria, rr.Ilirida, Bota Sot, Gjimnazi “Gjin Gazulli”, Sofalia, Villa Gërmia, Pishina Gërmia dhe AUK-u.

Arsyeja: Vendosja e kabllove të reja dhe energjizimin e tyre në Projektet Investive të KEDS-it.

2.

Në NS 110/10kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

NS 10/0.4 kV Bërnica e Epërme 1 (kodi: 13000001004) prej orës 10:30 deri në ora 15:30

Vendet: Bërnica e Epërme 1.

Arsyeja: Punime në PLC.

3.

Në NS 220/10kV Drenasi do të ndërprehet:

Dalja 10kV Gllobari 2 (kodi: 16100028) prej orës 08:30 deri në ora 10:30

Vendet: Gllobari, Tërsteniku, Palluzha, Shtutica dhe Bletari.

Arsyeja: Demontimi i transformatorëve të vjetër që janë në punë pa ngarkesë.

4.

Në NS 220/35/10kV Podujevë do te ndërprehet:

Dalja 10kV Ballovci (kodi: 14000008) prej orës 09:00 deri në ora 15:00

Vendet: Surkish, Lladofc, Sfeqël, Dumosh, Shajkovc, Surdull, Herticë, Drazhnje, Rakenicë dhe Turuqicë.

Arsyeja: Energjizimi i rrjetit të ri.

Ferizaj

1.

Në NS 35/10kV Ferizaj II do të ndërprehet:

NS 10/0.4 kV Atdhe Lohaj (kodi:40000003278) prej orës 09:00 deri në ora 13:00

Vendet: Një pjesë e rr.Halim Spahija.

Arsyeja: Energjizimi i kabllove të reja, punimi i lidhseve sipas pëlqimit elektro-energjetik.

Mitrovicë

1.

Në NS 110/10kV Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Runiku (Kodi: 74000005) prej orës 09:00 deri në ora 11:00

Vendet: Klinë e Epërme, agjet Mecini dhe Berani, Qubreli, Kotorri, Vitaku, Kastrioti, Runiku, Banja, Surigani, Radisheva, Qitakët, Leqini dhe Terrnova.

Arsyeja: Përmiresimi i vërejtjeve të dhëna nga komisioni për pranimin teknik.

Ndërprerja në Stabilimentin e Vitakut- Topallët 11:00 deri 13:00

NS 10/0.4kV Kastriot-Dervishi (Kodi: 74000005030),

NS 10/0.4kV Vitak Spahit (Kodi: 74000005025),

NS 10/0.4kV Kastriot-Haxhiu (Kodi: 74000005031),

NS 10/0.4kV Kastriot 2 (Kodi: 74000005032),

NS 10/0.4kV Vitak-Fazliu (Kodi: 74000005058),

NS 10/0.4kV Kllodernicë-Kajtazi (Kodi: 74000005033),

NS 10/0.4kV Leqine Dragaj 1 (Kodi: 74000005048),

NS 10/0.4kV Leqine Dragaj 2 (Kodi: 74000005049),

NS 10/0.4kV Bajra (Kodi: 74000005050),

NS 10/0.4kV Vitak topalli (Kodi: 74000005023),

NS 10/0.4kV Vitak Taraku (Kodi: 74000005024),

NS 10/0.4kV Leqinë te Shkolla (Kodi: 74000005046),

NS 10/0.4kV Leqinë Haziraj (Kodi: 74000005047),

NS 10/0.4kV Qitak Ferizi (Kodi: 74000005056),

NS 10/0.4kV Pompa e Benzinit (Kodi: 74000005043),

NS 10/0.4kV Qitak (Kodi: 74000005044),

NS 10/0.4kV Puntori Druni (Kodi: 74000005042),

NS 10/0.4kV Runik kisha (Kodi: 74000005036),

NS 10/0.4kV Radisheve 1 (Kodi: 74000005037),

NS 10/0.4kV Bajë(Kodi: 74000005039),

NS 10/0.4kV Radisheve -2 (Hulaj)(Kodi: 74000005051),

NS 10/0.4kV Pemishtë (Kodi: 74000005045),

NS 10/0.4kV Pemishtë – Loshi (Kodi: 74000005060),

NS 10/0.4kV Padalishte (Kodi: 74000005057),

NS 10/0.4kV Lagja Dauti (Kodi: 74000005066),

NS 10/0.4kV Syrigan(Kodi: 74000005040),

NS 10/0.4kV Syrigan(Kodi: 74000005068),

Vendet:Vitaku,Kladernica,Izbicë

Arsyeja: Përmiresimi i vërejtjeve të dhëna nga komisioni për pranim teknik.

Ndërprerja në Stabilimentin e Runikut nga ora 13:00 deri 16:00

NS 10/0.4kV Leqinë te Shkolla (Kodi: 74000005046),

NS 10/0.4kV Leqinë Haziraj (Kodi: 74000005047),

NS 10/0.4kV Qitak Ferizi (Kodi: 74000005056),

NS 10/0.4kV Pompa e Benzinit (Kodi: 74000005043),

NS 10/0.4kV Qitak (Kodi: 74000005044),

NS 10/0.4kV Puntori Druni (Kodi: 74000005042),

NS 10/0.4kV Runik kisha (Kodi: 74000005036),

NS 10/0.4kV Radisheve 1 (Kodi: 74000005037),

NS 10/0.4kV Bajë(Kodi: 74000005039),

NS 10/0.4kV Radisheve -2 (Hulaj)(Kodi: 74000005051),

NS 10/0.4kV Pemishtë (Kodi: 74000005045),

NS 10/0.4kV Pemishtë- Loshi (Kodi: 74000005060),

NS 10/0.4kV Padalishte (Kodi: 74000005057),

NS 10/0.4kV Lagja Dauti (Kodi: 74000005066),

NS 10/0.4kV Syrigan (Kodi: 74000005040),

NS 10/0.4kV Syrigan (Kodi: 74000005068),

Vendet: Runiku, Banja, Suvogella, Qitaku, Leqina, Pemishtja dhe Kotorri.

Arsyeja: Përmiresimi i vërejtjeve të dhëna nga komisioni për panim teknik.

05.12.2020

Punime nga palët e treta

Prishtinë

1.

Në NS 110/10kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Valoni Petroll(kodi: 19000028134) prej orës 08:00 deri në ora 13:00

Vendet: Valoni Petroll.

Arsyeja: Ndërrimi komplet i panelit të tensionit të ulët me panel komplet të ri dhe kyçja e panelit të ri në rrjetin elektrik.

2.

Në NS 35/10kV Fushë-Kosovë do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV F.K. Shtëpia e kulturës-Vetësherbimi (kodi:15018003022) prej orës 11:00-15:00

NS 10/0.4kV Hamdi Geci N.N.T.”ALFEST” (kodi:15018003189) prej orës 11:00-15:00

NS 10/0.4kV Banesat e Hekurudhës (kodi:15018003050) prej orës 11:00-15:00

Vendet: Një pjesë e rr. Metush Krasniqi.

Arsyeja: Realizimi i hyrje-dalje në trafostacionin e ri sipas pëlqimit elektro-energjetik.

Komentet

Sqarim: Ndalohen fyerjet dhe përdorimi i gjuhës ofenduese. INFOSOT mban të drejtën e publikimit ose jo të një komenti të caktuar. Përmbajtja e komenteve nuk pasqyron, qëndrim editorial të redaksisë së portalit INFOSOT. Ju faleminderit për mirëkuptimin!


KEDS-i njofton për ndërprerje të rrymës, shkak punimet në rrjet

KEDS-i njofton për ndërprerje të rrymës, shkak punimet në rrjet

Fëmijët me aftësi të kufizuara mbështeten me 800 tabletë për t’ua lehtësuar mësimin në distancë

Fëmijët me aftësi të kufizuara mbështeten me 800 tabletë për t’ua lehtësuar mësimin në distancë

OAK: Lirimi i lëndës së parë nga TVSH të vazhdojë edhe pas shfuqizimit të Projektligjit për rimëkëmbje ekonomike

OAK: Lirimi i lëndës së parë nga TVSH të vazhdojë edhe pas shfuqizimit të Projektligjit për rimëkëmbje ekonomike

Termokos fal borxhet për subjektet afariste që nuk u lejuan të punojnë gjatë pandemisë

Termokos fal borxhet për subjektet afariste që nuk u lejuan të punojnë gjatë pandemisë

22 të vdekur e 627 raste të reja me COVID-19

22 të vdekur e 627 raste të reja me COVID-19

Specialja në pushim dimëror nga 21 dhjetori

Specialja në pushim dimëror nga 21 dhjetori

​Lagjja “Sofalia” në Prishtinë të shtunën mbetet pa ujë të pijshëm

​Lagjja “Sofalia” në Prishtinë të shtunën mbetet pa ujë të pijshëm

Shteti furnizohet me material për letërnjoftim e pasaporta

Shteti furnizohet me material për letërnjoftim e pasaporta

​ASK: Rriten çmimet e produkteve të importuara

​ASK: Rriten çmimet e produkteve të importuara

​Punëtorët teknikë dhe sigurimi fizik i qendrave spitalore nga e hëna në protestë

​Punëtorët teknikë dhe sigurimi fizik i qendrave spitalore nga e hëna në protestë

Maliqi: Personat me aftësi të kufizuar vazhdojnë të jenë të diskriminuar

Maliqi: Personat me aftësi të kufizuar vazhdojnë të jenë të diskriminuar

Delegacioni i Kosovës nesër në Kizhevak, deklarohen para mediave me përfaqësuesin serb

Delegacioni i Kosovës nesër në Kizhevak, deklarohen para mediave me përfaqësuesin serb

Hoti paralajmëron tryezë të partive politike për presidentin

Hoti paralajmëron tryezë të partive politike për presidentin

​Zemaj: Planifikohet që pajisjet lëvizëse për personat me aftësi të kufizuar të mbulohen nga shteti

​Zemaj: Planifikohet që pajisjet lëvizëse për personat me aftësi të kufizuar të mbulohen nga shteti

​OHTK për projektligjin për rimëkëmbjen: Të premten, shansi i fundit që deputetët të kthjellen

​OHTK për projektligjin për rimëkëmbjen: Të premten, shansi i fundit që deputetët të kthjellen

Apeli deklarohet për dënimin e Tasiq: S’është i akuzuar për vrasje apo tortura

Apeli deklarohet për dënimin e Tasiq: S’është i akuzuar për vrasje apo tortura