Tech
SHBA: Hakeri rus akuzohet për vjedhje të të dhënave në LinkedIn
Samsung ju kompenson Note 7, por jo dëmet
Grusht shteti me aplikacion
Arrijnë këpucët me TV të integruar (Video)
Google News me verifikim faktesh
Pixel, 20 herë më pak shitje se rivali iPhone7
Të kërkosh punë tjetër pa e marrë vesh shefi?
Samsung në telashe
Duolingo do t’u mësojë gjuhët e huaja
Galaxy Note 7 evakuon edhe avionin
Google nuk do të bëjë ofertë për Twitter
Hap i madh për adhuruesit e dronëve (VIDEO)
iPhone 8, prej çeliku dhe xhami
Ja si ta kuptoni nëse telefoni juaj përgjohet
Rusi, ndëshkohen ata që përdorin WhatsApp
iPhone 8 pritet të jetë ndryshe
Fundi i epokës BlackBerry (Video)
Kina nuk ka vetëm “Murin e madh”, por dhe radio-teleskopin më gjigant në botë
Hakerët rusë vazhdojnë të ndërhyjnë në zgjedhjet në SHBA
Google e njeh kodin telefonik të Kosovës +383 (Foto)
Të rinjtë, aktivë në mediet sociale
Snap (pa chat) në gjurmët e Google
Edward Snowden “Mos e përdorni Allo, shkel privatësinë tuaj”
Yahoo deklaron: 500 milionë llogari janë vjedhur
Makinat e së ardhmes do të kujdesen vetë për mirëmbajtjen
Kur të rritet, Audi dëshiron të bëhet Mercedes
Shokët që duhet të fshish menjëherë nga facebook-u
Apple mendon heqjen e portit të kufjeve edhe nga MacBook Pro
Samsung ndërpret reklamat për Galaxy Note 7
Më thuaj çfarë ‘smartphone’ përdor, të të them se kush je

A do të ketë ndikim Presidenca Trump në zhvillimet e brendshme në Kosovë?