Tech
Emetime të larta toksike
Seksi i tepërt ndikon në madhësinë e organeve tuaja gjenitale
Gjumë të rehatshëm me iBand+
Në SHBA, telefonata dhe gjatë fluturimit
“The day when hacking is legal”, punëtoria unikate që sjellë mbi 30 hakerë në Kosovë!
IKShP bën thirrje që menjëherë të hiqen nga përdorimi veturat pa katalizator
Postimet në Instagram
AI, testohet sistemi i njohjes së zërit
iCar, ëndrra e Apple për makinën, drejt realizimit
Edhe Samsung me kufje pa fishë
WhatsApp do të ndalojë funksionunari në këta telefona
Rreziqet që vijnë nga mbushësit e falsifikuarRreziqet që vijnë nga mbushësit e falsifikuar
Lojërat dhe aplikacionet më të mira të 2016
Telefoni inteligjent flet për ne
Treçereku i njerëzve duan të braktisin rrjetet sociale
700 mln Androidë ju spiunojnë tek kinezët
Një aplikacion për të lajmëruar shoferët e tjer
Samsung me smartphone të përthyshëm
Sulme masive kibernetike godasin bankat ruse
Rrjeti social LinkedIn do të bllokohet në Rusi
Fjalëkalimi sekret që e përdorim ende? Fjalëkalim
Zvicra jau sekuestron kerret luksoze, keni me u befasue se të kujna janë! (Foto)
Facebook sjell “Gameroom”
Facebook të zgjat jetën
Një fantazmë për t’u habitur në Facebook?
Apple, drejt revolucionit të MacBook
Apple prezenton 3 versione të iPhone 8
Me orët e Vala-s, tani i dini në çdo moment ku i keni fëmijët
Autobusë pa shoferë në Singapor
Google incizon çdo gjë që flisni, ja si ta dëgjoni atë

A do të ketë ndikim Presidenca Trump në zhvillimet e brendshme në Kosovë?