Opinione
Loja e rrezikshme e Presidentit Thaçi
Kryengritësi Haradinaj në Bruksel
Njeriu më me fat në botë
Apologji për vlerat e pamatshme të Universitetit
Presheva, një sandwich tjetër
Kurthi i “formulës ukrainase” për Kosovën në OKB
Vazhdimi i tretë për Tokën e Shenjtë: Lotët e Jusuf Ferizit për Jerusalemin
“Burrat” e Odës Demokratike
A janë shqiptarët islamofobë?
Ç’na duhet, si popull, një Opozitë e vdekur?!
Sfidimi i Kultit
Logjika e Trumpit mbi Jeruzalemin dhe pasojat e saj
Njeriu që nuk e shpëtoi botën
Elozhe mutit
PD po vuan pasojat dramatike të drejtimit të gabuar!
Pjesa e dytë e reportazhit të Buzhalës nga Izraeli: Në Selinë e Shenjtë të problemeve të pazgjidhura
Globalizimi i pakënaqësisë
Çfarë është një oligark?
Intelektuali – prodhues i korrupsionit
Shkruan Berat Buzhala: Në Tokën e Premtuar
Një rrezik në lëkurën e Jeruzalemit
Kur viktimizohet PDK’ja
Hebrenjtë amerikanë kundrejt Izraelit
Ne po jetojmë për të mbijetuar
​  Investimet e MCC në popullin e Kosovës
Zhurma për (jo) identitet
Republika e paralizuar
Koreja e Veriut do të jetë fuqi atomike
“Derbi mbar Shqiptar”
T’i mbulosh të zezat me flamur
Si të mbrohemi nga faktet e rreme
Një fotografi e shoqërisë shqiptare
Mësuesi Nazim-pishtar i dijes dhe veprimtar i madh i Anamoravës
Dita e Forcës
Trumpi dhe butoni bërthamor
Urtësia është e pafuqishme përpara egërsisë
Akademikët ikën…!
Demokracia në rrezik
Përgatitja për luftërat tregtare të Trump
Kongresi i Drejtshkrimit – ngjarje  e rëndësishme për gjuhën dhe kulturën kombëtare
Ratko Mladiç, përbindëshi para drejtësisë
Antidoti kundër lajmeve të rreme
Rreziku i një Europe pas Gjermanisë
Forca e Dështimit
Paralelizma ballkanike
Kutia e Pandorës e Epokës Digjitale
Edi Rama dhe Sali Berisha shtojca të gjalla të ligësisë Enver Hoxha
Trebeshinën historia duhet ta regjistrojë si disident, jo si shkrimtar
Humori i zi për politikën e zezë
XQ5150AntalyaARRIVED 05:06
TK4100AntalyaSCHEDULED 06:15
PC6361AntalyaSCHEDULED 06:44
LX1430GeneveESTIMATED
TK1017Istanbul - AtaturkESTIMATED
EZS1483GeneveESTIMATED
EZY4579BerlinESTIMATED
WK402ZurichESTIMATED
WK1406ZurichESTIMATED
ST6052DusseldorfESTIMATED
PC341Istanbul - Sabiha GokcenESTIMATED
JP115FrankfurtESTIMATED
OS777ViennaESTIMATED
EZS1187Basel - MulhouseESTIMATED
EW5712StuttgartESTIMATED
JP838LjubljanaESTIMATED
ST6440StuttgartESTIMATED
JP3779Basel - MulhouseESTIMATED
DY1908OsloESTIMATED
OTF7444DusseldorfESTIMATED
ST6050MunichESTIMATED
TK1019Istanbul - AtaturkESTIMATED
W62235BudapestESTIMATED
OS769ViennaESTIMATED
TB1651BrusselsESTIMATED
OTF3564Basel - MulhouseESTIMATED
JP593MalmoESTIMATED
XC249AntalyaESTIMATED
TK4106AntalyaESTIMATED
KK6301AntalyaESTIMATED
TK1017Istanbul - AtaturkESTIMATED
EZS1483GeneveESTIMATED
WK402ZurichESTIMATED
WK1406ZurichESTIMATED
D8452VantaaESTIMATED
ST6052DusseldorfESTIMATED
PC341Istanbul - Sabiha GokcenESTIMATED
W67792London - LutonESTIMATED
OS777ViennaESTIMATED
JP838LjubljanaESTIMATED
EZS1187Basel - MulhouseESTIMATED
ST6074Basel - MulhouseESTIMATED
JP115FrankfurtESTIMATED
TK1019Istanbul - AtaturkESTIMATED
OS769ViennaESTIMATED
JP890LjubljanaESTIMATED
OTF3564Basel - MulhouseESTIMATED
JP593MalmoESTIMATED
Prishtina International Airport Adem Jashari
JP891LjubljanaCANCELLED
OS770ViennaTAKE OFF 05:12
XQ5151AntalyaSCHEDULED 05:55
JP114FrankfurtSCHEDULED 06:15
TK4101AntalyaSCHEDULED 07:25
PC6362AntalyaSCHEDULED 07:30
LX1431GeneveESTIMATED
EZS1484GeneveESTIMATED
TK1018Istanbul - AtaturkESTIMATED
EZY4580BerlinESTIMATED
WK403ZurichESTIMATED
WK1407ZurichESTIMATED
OTF7434DusseldorfESTIMATED
ST6441StuttgartESTIMATED
PC342Istanbul - Sabiha GokcenESTIMATED
JP3778PBasel - MulhouseESTIMATED
OS778ViennaESTIMATED
EZS1188Basel - MulhouseESTIMATED
EW5713StuttgartESTIMATED
JP839LjubljanaESTIMATED
ST6053DusseldorfESTIMATED
JP592MalmoESTIMATED
DY1909OsloESTIMATED
OTF3554Basel - MulhouseESTIMATED
ST6051MunichESTIMATED
TK1020Istanbul - AtaturkESTIMATED
W62236BudapestESTIMATED
TB1652BrusselsESTIMATED
OS770ViennaESTIMATED
JP891LjubljanaESTIMATED
XC250AntalyaESTIMATED
JP114FrankfurtESTIMATED
TK4107AntalyaESTIMATED
KK6302AntalyaESTIMATED
EZS1484GeneveESTIMATED
TK1018Istanbul - AtaturkESTIMATED
WK403ZurichESTIMATED
WK1407ZurichESTIMATED
D8453VantaaESTIMATED
ST6075Basel - MulhouseESTIMATED
PC342Istanbul - Sabiha GokcenESTIMATED
W67791London - LutonESTIMATED
OS778ViennaESTIMATED
JP839LjubljanaESTIMATED
EZS1188Basel - MulhouseESTIMATED
ST6053DusseldorfESTIMATED
JP592MalmoESTIMATED
OTF3554Basel - MulhouseESTIMATED
TK1020Istanbul - AtaturkESTIMATED
JP891LjubljanaESTIMATED
OTF7314StuttgartESTIMATED
JP114FrankfurtESTIMATED
OS770ViennaESTIMATED
Prishtina International Airport Adem Jashari