Opinione
Jo kala dibrançe elektorale
Krasniqi kritikon fjalorin e politikës, a janë përfaqësues të Kosovës apo të dy kombeve të armiqësuar
Mocioni i mosbesimit ndaj Qeverisë, veprimi i radhës i deputetëve
Strategjia europiane e Shtetit Islamik
S’ka fituar Lista, por keni humbur ju!
Patriotizmi i ekzagjëruar
“Patriotizmi” i kamufluar i Edi Ramës, i rrezikshëm për integrimet kombëtare
Demarkacioni me Malin e Zi, nuk është vetëm një vijë kufitare…
Lu i zhgënjyer me shqiptarët: Popujt e tjerë reagojnë ndaj qeverive, ndërsa ju ja mbathni
Vrit Babain (!)
Të jesh aktor…!
Shqiptarët kanë vetëm një Kombëtare
“Jo. Nuk kam ndërruar fe, por nuk jam as myslimane!”
Shqiptarë, Kosovarë dhe Futboll
Rrëfimi – (Krijimi i Seksit) Pjesa e tretë
Letërkëmbim i vitit 1461 mes Sulltan Mehmetit dhe Gjergj Kastriotit
Goditjet tinxare të dhelprakëve!
U thanë të gjitha për Grabovcin. E tash?
Për krimin grabovcian
Votimi pro demarkacionit, fatal për vendin!
“Tony Blair transporton drogën e Edi Ramës në shtetet e Perëndimit”
Mero Baze: Idiotët e Shqipërisë dhe të kompleksuarit e Kosovës
Analisti shqiptar Kastriot Myftaraj: Nuk jam krenar me Majlinda Kelmendi, s’duhet të jeni as ju
Myftiu shqiptar i Maqedonisë e tallë dhe e përqesh “dijetarin” Shefqet Krasniqi për nivelin e ulët të tij
Gjykimi i një politike të mjeranëve në Kosovë
Gani Thaçi të ndal plaçkitjen e mërgimtarëve, Mërgimtarët janë para eksplodimit!
Organizatorët e Beer Fest duhet të denohen!
Berati dhe belaja me Turqinë
“Unë nuk mund të jem pjesë e një bote ku burrat i veshin gratë e tyre si prostituta dhe ku dashuria nuk ekziston më”
Harresa shtetërore për liberalizimin e vizave

Kush i dha urdhër ROSU-s për ndalimin e trenit?