Opinione
Shteti rentier dhe dashuria ndaj Gjykatës Speciale
A mund të kërkojmë drejtësi prej shkelësve dhe mohuesve të saj
Dekada e parë e mëvetësisë po na gjen pa ushtri!
Pse Rusia po ringjall Ivanin e Tmerrshëm
Dilema bolshevike e Vetëvendosjes
Rrugët e mëdha të së kaluarës, për të kuptuar të ardhmen
Në pritje të skenarit të katërt të opozitës
Shoqëri e dështuar me pajtimin dhe me kontributin e shumicës
A ishte e nevojshme letra e Metes për Trump?
Ramush Haradinaj: Një portret i paautorizuar
Kosova 2018
Presidenti i bën rikapitullim 2017’ës, s’i përmend zhvillimet rreth Speciales
Një kokë sa dy milionë
Kosova: Pronarët  dhe “pronarët”
Cilat janë fushat plot mina, ku mund të shkelë Haradinaj? (3)
Shtetësia për Janullatosin, Meta i dha fund budallallëkut tonë kolektiv
Besova dhe besoj te secili anëtar i PDK’së që s’është helmuar
Ramushi është si prilli, bën çfarë t’i teket (2)
Babai i çeliktë i Elitës
Analizë: 100 ditët e Ramushit Kryeministër
Shkruan Xhemal Ahmeti: Çka ndodhi dje?
Opozita ndryshe e Kryemadhit
24 orë vandalizëm politik
​Berisha gabon rëndë. Jeruzalemi nuk është si Prishtina!
Mendimi me zë i bandës së OVL UÇK-së
Loja e rrezikshme e Presidentit Thaçi
Kryengritësi Haradinaj në Bruksel
Njeriu më me fat në botë
Apologji për vlerat e pamatshme të Universitetit
Presheva, një sandwich tjetër
Kurthi i “formulës ukrainase” për Kosovën në OKB
Vazhdimi i tretë për Tokën e Shenjtë: Lotët e Jusuf Ferizit për Jerusalemin
“Burrat” e Odës Demokratike
A janë shqiptarët islamofobë?
Ç’na duhet, si popull, një Opozitë e vdekur?!
Sfidimi i Kultit
Logjika e Trumpit mbi Jeruzalemin dhe pasojat e saj
Njeriu që nuk e shpëtoi botën
Elozhe mutit
PD po vuan pasojat dramatike të drejtimit të gabuar!
Pjesa e dytë e reportazhit të Buzhalës nga Izraeli: Në Selinë e Shenjtë të problemeve të pazgjidhura
Globalizimi i pakënaqësisë
Çfarë është një oligark?
Intelektuali – prodhues i korrupsionit
Shkruan Berat Buzhala: Në Tokën e Premtuar
Një rrezik në lëkurën e Jeruzalemit
Kur viktimizohet PDK’ja
Hebrenjtë amerikanë kundrejt Izraelit
Ne po jetojmë për të mbijetuar