Opinione
“Deutschlandrundfunk”: Kosovarët- këta të burgosur në vendin e vet!
A e dini për çka votoni dhe ku perfundojen Rezolutat tuaja, kur  e ngritni dorën dhe votoni ?!
Njerëzit “e” Akullit
Fajdexhinj me letra!
“Lufta” për President
Gabimet me krizën e Greqisë
Dyshojmë, reagojmë dhe – rrimë! Pastaj shajmë!
Shkollat e Hashimit!
Frikë nga sulmi ndaj nesh, kënaqësi nga sulmi ndaj të tjerëve
Pofiti rekord i bankave, dhe shkelja e të drejtave të konsumatorëve
Kosova: Hisja e madhe e një shteti të vogël në terrorizmin global
Streha e kryeministrisë dhe kryeministri artist
PSE PËRSËRI DËSHTOI EUROPA DUKE RËNË NËN GRACKËN E SERBISË?
Arsyet (e venitura) të Bashkimit Europian
Çfarë e bën “një evropian të mirë”?
Merkel iku, po tani?
Ndriçimi në Rrugë pa Kthim
Ja Pse nuk duhet reformuar “TEOLOGJINË” ISLAME
A është në tavolinen e Bisedimeve Liberalizimi i Vizave (1)
Egërsia- si fat dhe varr i turizmit!
Kush do ta pengojë tragjedinë?
Mes atdhetarizmit realist dhe atij folklorik
Evropa po vuan nga “Sindromi i Jugosllavisë” !
Denoncova, denoncova, denoncova…
Egoizëm diletantesk
Viktimat serbe dhe kriminelët shqiptarë
Gjykata Speciale Po Vjen!
Të Përbish e të Ulërish për një Vizë
Dikush duhet të udhëheqë si pro-perëndimor në Kosovë!
Çka po ndodhë në Bashkimin Europian?
Kuisja e izolimit
Pse duhet të votojmë për Gjykatën Speciale?
Prapaskenat e votimit të Speciales
Për “jo”-në me buzëqeshje dhe bumerangun e saj!
Koment: Sami Lushtaku – Hashim Thaçi 1:0
Hiqni qafe derrat!
Krimineli kthehet në vendin e Krimit!
Jakup Krasniqi: Pse s’po flet Kryeministri
Lazarati, një boshllëk i mbushur nga krimi
Krijimi i “Gjykatës Speciale” parakusht për nënshkrimin e marrëveshjeve të brukselit
A ekziston toleranca fetare?
Marrëveshja e 23 qershorit për njohjen e polisave dhe efekti i sajë
Loja me UÇK-në dhe vlerat e saj në fshatin Llapushnik
Letër të hapur, ministrit të drejtësisë në Qeverinë e Republikës së Maqedonisë,  z. Adnan Jashari
Islami ka zëvendësuar komunizmin
Prapa rastit Haradinaj qëndrojnë të fuqishmit e Kosovës, klasa politiko – kriminale
Ramush Haradinaj në Rolin e Komedianit
Cilët politikanë kosovarë janë frigue për vdekje nga Gjykata Speciale?
Marrëveshjetale speciale me Serbinë e sollën “Gjykatë Speciale”